Pezsgőfürdő (jakuzzi) energiatakarékos használatához tanácsok?
Sziasztok. Vettünk egy felfújható pezsgőfürdőt ( Lay-Z Spa St.Moritz). Érdeklődnék, van e valami tippetek, hogy lehet energiatakarékosan használni. Neten sok helyen írják, hogy az a jó ha állandóan megy. Máshol azt, hogy legyen beállítva az időzítője, de pontos idő nincs írva sehol sem. Van valakinek tapasztalata hasonló termékkel?
Olvastam, hogy lehet spórolni, ha termo szivacs/fólia van alatta. Azt tettünk alá mind2őt. Már csak az érdekelne, hogy időzítsem/vagy ne. Köszönöm szépen.
"hogy lehet energiatakarékosan használni"
Nem használod.
Ahogy írták. Használod fogyaszt. Keveset, vagy időzítővel használod kevesebbet fogyaszt.
Ezen nem kell sokat agyalni.
Vízkihűlés ellen jó a talajfelőli minél több hőszigetelés.
Vannak szűrők, tisztítók, amit használat, koszolódás függvényébe kell üzemeltetni
Ne agyalj sokat rajta.
Nem fog örökké tartani.
Megunod, meg xarrá is megy rövid idő alatt.
Ezért utálom a magyar oldalakat. Megkérdezel valamit, ami külföldi oldalakon normális témának számít, mivel tele van leírással, videóval a net… erre jön a magyar igazi magyaros, paraszt válasza:
“Ne használd”. “Használod fogyaszt, nem nem.” “Megunod, nem mind1.”
Közben a válaszolók 90% még csak képen látott hasonlót, de azért írok oda valamit…
És ne gyertek azzal, hogy ha tele a net minek írtam ide. Ahogy írtam kíváncsi voltam van e valakinek tapasztalata vele az otthoni feltételek/időjárás/árak mellett (ugyebár máshogy fogja fűteni valaki Pesten, és máshogy Miamiban, gondolok itt egy külföldi youtuberre). De mind1… ezek vagyunk mi… magyarok… 🤮
Köszönöm a gyors, hasznos, hozzáértő, tapasztalattal dús válaszokat… menjetek adjatok tanácsot valaki másnak is, akinek a témájában szintén emelt szintű hozzáértéssel rendelkeztek. Én pedig megfogadom a tanácsaitokat és nem használom, úgyis meg fogom unni. Szép napot!
Miért kell megsértődni.
Nem tudjuk mennyit használod, ezáltal nem tudjuk hol van az a határ ahol megéri ki be kapcsolni és honnan éri meg folyamatosan üzemeltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!