Hogy lehet a füstszagot a lakásból hatásosan eltüntetni?
A szellőztetés a leghatásosabb! Égess illatos gyertyát, mécsest, fújkálj légfrissítőt, süss sütit, csinálj forralt bort, hogy ellensúlyozd és naponta többször is szellőztess, amíg nem távozik a kellemetlen szag!
Én két hónapja égettem le egy füstölt sonkát! Vágni lehetett a füstöt a lakásban, a macskám fél órán át köhögött, szegényt kikellett vinnem levegőzni!
kereszthuzat. a legjobb.
forralj ecetes vizet, vagy tegyél vízbe szegfűszeget és fahéjat és azt forrald.
Én ezt az oldalt találtam, és a fahéjas, szegfűszeges szagtalanítóra esküszöm. Isteni illat lesz a lakásban.
Egy tál viz,bele egy félbevágott hagyma. Állitolag használ.
Nekem a gyertyák váltak be ,nem is muszáj illatosnak lennie,nagyon jól eltüntetik a szagukat. Csak kint fujd el őket,mert ha nem akkor meg gyertyaszag lesz:D
Köszönöm szépen a válaszokat.
Próbáltam a füst másnapján szegfűszeges vizet forralni, egy ideig hatásos volt, de utána megint előjött a füstszag.
Kimostam minden textilt, a hálóban az ágy matraca is beitta a füstszagot. Arra spricceltem ecetes vizet, most már rendben van, teljesen elvette a füst szagát. A nappaliban még keveredik a rántott hal szaggal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!