Hogyan kell áramtalanítani villanykapcsoló cseréjéhez egy panellakásban?

válasza:szerintem, ha nem mered lenyomni a főkapcsolót, akkor bízd másra a kapcsolócserét
ja és ha lenyomod az órát, akkor legyen valaki, aki őrzi, amíg szerelsz, nehogy valami agyatlan visszakapcsolja

válasza:VAnnak biztosítók a lakásban, és én is azt használnám szívesen. Viszont így néz ki: [link]
Máshol látott biztosítéknál még rá tudok jönni, hogyan kell áramtalanítani, de ehhez sosem értettem.
És nagyon szívesen bíznám másra, de b*szik bárki is segíteni benne, pénzt meg nem költenék csak ezért egy szakemberre...

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Azt mondta a villanyszerelő vagy Legrandot, Prodaxot vagy Kopp típust vegyünk. De nem értem mi a különbség két villanykapcsoló között.
Láttam már feketét meg pirosat .. .de nekem fehér kéne :S... vagy rózsaszines ..... hol tudnék ilyet venni konkrét Helyet kérnék please :D
Érzem mozogni a babát, na de mégis ő érezhetett ebből valamit? :((
Nemrég vettük a gépet, és eddig mindig áramtalanítottam, de most csak lekapcsoltuk, és én áramtalanítás nélkül kezdtem el kipakolni. Megrázhatott volna? Gyerekek is vannak, gond, ha nincs mindig áramtalanítva? Ők is belenyúlnak mindig. Köszi, aki felvilágosít!
35 kapcsoló ill. konnektor van a lakásban.
Ugyanis van egy lámpa, ami két szobából is irányítható, de az egyik kapcsoló csak a bajnak van. Tehát ki lehetne iktatni, de úgy érzem, hogy egy sima szigetelés utáni begipszelés kicsit veszélyes lenne(, például valaki szerel és elfúr egy vezetéket...). Tehát mi lenne...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!