Telek eladása. Két nagy telket szeretnék éeladni. Hogy értékesítsem az alábbi két telket (pl megbízni egy ingatlanügynököt személyesen hogy kap pl 10%-ot stb)? Internetes hirdetőoldalakon a telkek mérete/besorolása miatt nem találtam érdeklődőt.
1. 8777m2, „sport” övezeti besorolás alatt áll. 15%-ban beépíthető. Közművesítve nincs, de a mellette levő terület közművel ellátott.
2. erdő. Osztatlan 94476 négyzetméterből kb. 21000 négyzetméter.
Aszfaltos úttól, falu határától kb. 300-400 méterre. Domboldal, nyugati fekvés, gyönyörű kilátás.
Milyen módon tudnám ezt a két telket értékesíteni, esetleg hol próbálkozzak? Előre is köszönöm!
internetes hirdetéssel vigyázz,
hol ingyenes,
hol ingyenes az elején - és ott ki tudsz-e szálni időközben, vagy bepaliznak.
Találkoztam már ilyen oldalla, aztán fél év műlva láttam a károsultakat panaszkodni a tv-ben.
Kb 3-4 %-ért vállanak a közvetítők.
Nézd meg, mire bízod meg őket, kizárólagosan árusíthatják, vagy te vagy más iroda is árusíthatja-e.
ha nem laksz a közelben, megérheti ingatanost felfogadni.
Az a baj, hogy interneten nem volt érdeklődő, kb. 3-4 hónapon keresztül. Engem az érdekelne, hogy esetleg van e olyan ingatlanos, aki tud olyanokat/olyan cégeket akiket efféle telkek érdekelhetnek, mivel szerintem az apróhirdetéseket általában magánszemélyek olvassák.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!