Budapest melyik részén a legolcsóbbak, a társasházak!?

válasza:

válasza:

válasza:Én is, de te kérdezted, hol a legolcsóbb.
A jelenlétük és a populációjuk általában fordítottan arányos az árral.

válasza:ha a kérdésben leírod, hol olcsók az etnikummentes lakások, társasházak, akkor nem azzal kezdi a többség, h Hős meg Diószeghy...
a panelok jobb környéken 10-12 millánál kezdődnek. de nagyon leharcoltat kapsz 8-9ért is, mérettől függően.
ajánlom a 11. kerületet. itt többségében kultúrnépek laknak, és a lakások sem olyan drágák.

válasza:Azta! Így felmentek volna az árak?!
Nem akarok ingyenreklámot csinálni magamnak, de ha érdekel egy 46 m2-es első emeleti panel, a körúttól 10-15 percnyire, ami ugyan lakótelepi, de az etnikumok nem képviseltetik magukat jelentősen, és van rá 6,5-7 milliód, akkor csak szólj!

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mely az a kerület, amitől óva intenél minket, és melyiket ajánlanád mindenféle szempontból?
Lehet, hogy fura kérdés. Lehet, hogy túlaggódom a helyzetet. De mi van, ha valakinek elege lesz a sok bedobott cetliből és találomra pont az én hirdetésemet szúrja ki (amit bedobtam a postaládába) és feljelent érte?
Nyilván van olyan időszak, amikor olcsóbb, pl. nyár, kiváncsi lennék, hogy miért gondoljátok ezt igy.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!