Társasházszerű panelben élek, és a galambok egész nap a tetőn v legalábbis a kéményen zúgnak, búgnak stb. :D Nagyon hangos és zavaró. Mit lehet tenni ez ellen?
ha beleszólhatok:
remélem megnyitja a linket. Talán házilag is lehet ilyesmit csinálni. A szellőzőre meg tegyél hálót, akkor nem esnek bele (bár nem panelben lakom, nem tudom milyen a szellőződ.) Engem is zavarnának a galambok...
Elég tipikus probléma... A Társasház kéménye, meg az összes -kintre néző- galamb-ücsörgő párkány társasházi tulajdon, tehát a problémát a Társasház egészének kell megoldania! (Közgyűlés-, napirendi pont, stb.). A probléma azért is nagyon sürgető, mert az ürülék is-, és a madár-tetemek is- iszonyúan fertőzés-veszélyesek! Pláne, ha már folyadoznak-, vagy porlanak...
Műszakilag ez -a madarak leszállását megakadályozó- tüskés hálókkal szokták megoldani.
Ha erre a felvetésre a közös képviselő nem reagál, ne ess kétségbe: van törvényes lehetőség intézkedni. Hosszabban, privát e-mailben tudom kifejteni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!