Mi értelme van azoknak az "erkélyeknek" a panelházakon, ahol kinyitod az ajtót és kilépni sem tudsz, csak ott van egy rács?
Figyelt kérdés
Mi célból készült ?2015. ápr. 2. 19:54
1/4 anonim válasza:
Ez már bennem is többször felmerült
:-) Francia erkélynek hívják ha jól tudom.Kérdésedre a választ én is várom :-)
2/4 anonim válasza:
Én is gondolkodtam már ezen, aztán valahol olvastam, hogy állítólag az ágyneműt lehet ott szellőztetni, meg szőnyeget, plédet kiteríteni, ilyesmit írtak. Bár engem ez nem igazán győzött meg, mire is jó igazán.
3/4 anonim válasza:
Több fény jön be rajta, mint az ablakon.
4/4 anonim válasza:
Szerkezeti előny: világosabb a szoba, gyorsabban szellőztethető - főleg télen jó:)
Esztétikai előny: balkonládát ki lehet rakni (akár virágokat, akár fűszernövényeket) - akadnak gyönyörű példák erre is
Használati előny: akik szeretik, kiállhatnak az erkélyhez kávézni, teázni, esetleg dohányozni vagy csak nézelődni / friss levegőt szívni (ha nem betondzsungelben van, hanem mondjuk parkra néz) - ezt mondjuk az ablakban is lehet, de így közvetlenebb a külső térrel a kapcsolat, más érzetet ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!