Budai oldalon mennyibe kerül egy garzon? Olyan helyen ahonnan be tud járni a gyerek az egyetemre van metro.
10 misi alsó hangon
mondjuk az sem mindegy, hogy "Budán" vagy Óbudán is jó, meg az sem, hogy melyik egyetemre szeretne bejárni
MOM parknál van, ahol ugyan metró nincs, de a hegyalja úton megy talán a 105ös vagy valami ilyesmi busz csúcsidőben 5 percenként, és bevisz a erzsébet hídon a ferenciek tere - astoria - blaha irányban és távolabb már nincs semmi érdekes.
Nem tudom miért ilyen olcsó. Jó helyen van. Én megvenném, ha lenne rá, vagy faternak lenne rá :).
illetve hát vannak még ilyenek "szuterénlakások"
ez is jó helyen van, közel a 4es 6os
Bérleti jog??? Ki vesz bérleti jogot?
Öröklakásban gondolkodom. Minnél olcsobban.
Elvárások metrónál, es min. 1 emelet zárószint nee.
Meg persze Budai oldal. Nem nyócker.Földszintit utána az életben nem adja el az ember ha végzett a fiam.
Már van egy ingatlanos aki írt hogy segít. De kösz a válaszokat.
ja, azon átsiklottam, hogy bérleti jogos,na mind1
de egyetemet nem írtál, és azért azt tudni lehet, hogy nem minden egyetemre 10 perc a metrózás
az extra igényeiddel egyébként az alja inkább 14-15 millió
Móricz Zsigmond körtér és Szent Gellért tér M4 közelében van, de ha nem Semmelweis-es, vagy OE BGK-ks akkor valószínűleg innen nem fog metrózni, hanem a 47es villamossal Fővám térig a Corvinusra az Astoriához az ELTE-re, vagy a Pázmányra.
Ha esetleg BGF-es akkor pedig béke poraira, mert ahhoz át kell szállni a keletinél a 2-esre az örsön meg a hévre.
Szóval szerintem gondold át, hogy melyik egyetemre is fog járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!