Ingatlanos mutatta meg a lakást, elmondta hogy a minimum ár,400eFt-al van alatta amennyiért hirdetik. A tulaj állítólag külföldön él, az ingatlanos közvetít. Szerintetek van értelme, realitása ha olyan ajánlatot teszek ami a minimum ár alatt van?
" A tulaj állítólag külföldön él, "
Én azért óvatos lennék.
OFF: Jó nagy görény az ingatlanos, hogy elárulta a minimál árat.
ON: Ajánlj, amennyit akarsz, legföljebb azt mondja a tulaj, hogy kevés. Akkor ajánlasz majd többet.
Nővérem úgy vett lakást, hogy a tulaj külföldön él. Nem tudom, mi ebben a furcsa. Ingatlanoson keresztül természetesen. Szóval én elképzelhetőnek tartom.
Ajánlj alá. Ha van akkor görény az ingatlanos, hogy elmondja a minimum árat, akkor az is lehet, hogy hazudott és az 15.5 is belefér...
Ajánlj kevesebbet, aztán ha elutasítják valamivel többet, ezt az ember mindig meggondolja, pszichológia.
Ha odamegyek hozzád hogy adsz-e ezer Ft-ot húzod a szád, de ha azt mondom "oké, akkor 500-at?" ilyenkor a legtöbben szívesebben adnak mert ez máris olyan mintha 2 opciója lenne és persze hogy a jobbat választja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!