Formára melyik kanapét választanátok? (linkekkel)
Ne haragudj, de igazából egyiket sem, mindkettőnek nagyon olcsó, gagyi hatása van - legalábbis így képről. De talán a Malibu egy fokkal jobb. A Ciprusnak nagyon rosszak az arányai, na és az a két fémláb hogy néz már ki?
Biztos vagy benne, hogy csakis ezeket akarod? Ennél százszor jobbakat találhatsz...
Köszi az eddigi válaszokat!!
Azt a helyzet, hogy nekünk mindennapi alváshoz kellene és ezek úgy vannak kiképezve. Mi is néztünk ezer félét, már vagy 2 hónapja keresgélek. Először L alakút szerettünk volna, de az keskeny nyitott állapotban. Aztán maradtunk a szimpla kanapénál, ezek vannak: [link]
A legnormálisabb pedig talán ez a kettő, amit linkeltem.
Ha esetleg van még ötletetek,szívesen fogadom!!
Hát persze attól is függ a dolog, hogy milyen a nappalitok. Én ilyet tervezek venni: [link]
Van neki egy tesója is: [link]
Ezek azért tetszenek, mert pontosan olyanok, mint egy franciaágy. Olyan ágyrács van bennük, ami összecsukott állapotban fésűszerűen egymásba csúszik, ha kihúzod, akkor meg kinyílik. A matracot pedig te veszed meg rá, amilyet jónak látsz.
De persze ezek egy elég határozott stílust képviselnek, szóval lehet, hogy nem illik a ti lakásotokba.
nekem ilyenem van: [link]
nagyon jó mindennapos alvásra, sokféle matrac és szín közül választhatsz. egyedül úgy is lehet rajta aludni, ha nem nyitod ki.
nekem az általad linkeltek annyira unalmasak, átlagosak. sorry.
a Malibunak legalább van stílusa, ami az ikeásról nem mondható el.
Nekem is első a praktikum, de a Bedding csúnya nagyon.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Hát, a Malibut szerettem volna élőben is megnézni,kipróbálni, de még nem hoztak az üzletbe..
Azért ha van még ötlet, szívesen veszem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!