Kezdőoldal » Otthon » Lakberendezés » Mi egy teljes körű lakásfelújí...

Mi egy teljes körű lakásfelújítás menete? Mi az első munka, és mit hagyjon az ember a végére?

Figyelt kérdés

Szakembereket akarunk majd fogadni, de mivel ezen a területen nem vagyok jártas, szeretném ha segítenétek, nem akarom, hogy kihasználják a tudatlanságomat.

Köszönöm Nektek!

2010. máj. 25. 22:11
 1/3 omadjoe ***** válasza:

1. bontásnál - kömüves

2. kömüves - ha a nagyját megcsinálta

3. viz, gáz központi szerelő - víz, gáz, fütéscsövek cseréje

4. villanyszerelö - kábelek ujra huzása, uj csatlakozok telepítése

5. kömüves a szerelök által telepitet szerelvények körüli javításos munka befejezáse

6. villanyszerö, és vizszerelö felszereli a maradék szerelvényeket.

7. esetleges hibák kijavítása, lehet, hogy kömüves is kell.

8. festés

9. villanyszerelö befejezi a csillárok, kapcsolok, konnektorok felszerelését

10. kifizetni a szakembereket.

11. takaritás.

12. élvezni az eredményt.

nagyvonalakban ennyi.

idötartama felujitás függö, de simán lehet 2 honapot rászánni.

2010. máj. 25. 22:39
 2/3 anonim ***** válasza:

Háát.. a munka sorrendjével biztos hogy nem fognak átvágni.. Nekik is az a jó, ha sorban halad a munka.

Először is kiüríteni a lakást. Aztán nekiesnek a falaknak, leverik a vakolatot tégláig, ha kell, akkor vésnek új villanyvezetékeknek helyet, stb. Gázszerelés is lesz? Mert akkor falat fúrnak a csövek számára. (amennyiben radiátor lesz). Kiverik az ablakokat, felszedik a követ, burkolatot.

Utána sem lehet a sorrenden változtatni, ami ezután következik :))

2010. máj. 25. 22:39
 3/3 brigimama ***** válasza:

ha keresnél embert aki megcsinálja írj.Párom kimegy és konkrét megmondja mit érdemes kicserélni,de azt is min tudsz spórolni.Mi teljes lakásfelújítást vállalunk,tehát a burkolást,festést is így nem kell ötfelé szakemberhez menned.Ha érdekel írj egy árajánlatot megér.

totibrigitta@gmail.com

2010. máj. 26. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Melyik ember az erősebb?

Aki body buildingezik vagy aki erős fizikai munkát végez. Azt tudom hogy a testépítés is fizikai munka de én nem olyanra gondoltam.

Ilyenkor mit tegyen az ember?

21 éves vagyok! Lenne egy a munka lehetőség de még nincs kész a műhely. De ha kész lesz 100% hogy felvesznek. Addig mit csináljak? (kb. év vége körül lenne kész)

Auchan heti 30 órás fizetése kb mennyi lehet?

Jutatások ezen felül? Mire számíthat az ember munka ügyben?

Egy építkezésen egy 80 kg tömegű ember a 20 kg tömegű vödröt 5 méter magasba kézben viszi fel. Mekkora a munka végzésének a hatásfoka?

a képlet: hatásfok = hasznos energiaváltozás / befektetett energia. Eddig jutottam el:) Lécci fejtsétek ki röviden, köszi:D Nem tudom hogy jó témába írom-e:D

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!