Egy ideális társadalomhoz, valóban a férfiak elnyomása vezetne?
Olvastam egy érdekeset, mi szerint a férfiakat ivartalanitani kéne, és csak felügyelettel szaporodhatnának. A nők kialakítanának egy tökéletes társadalmat amiben kiküszöbölnének minden férfiak álatal alkotott ostoba hibát.
Férfi vagyok, de ez elég jő megoldásnak tűnik
Ùristen...
Engem nőkènt is kiràz a hideg egy ilyen kijelentèstől.
Szerintem kezd el és majd kiderül, hogy bevált-e nálad az ivartalanítás - ideális tagja lettél-e a közösségednek.
De ha elfogadsz egy tanácsot, akkor előbb inkább vedd be a gyógyszereidet és akkor talán nem lesznek ilyen téves gondolataid.
Felhívom a jelenlevők figyelmét, hogy T.Kérdező nagy valószínűséggel cselekvőképes, tehát szavazhat is.
O.P.N.I 12 éve zárva, mi lesz így velünk?
megcsonkítás,felügyelet?
ez nem vezetne sehova,csak lázadáshoz,sőt háborúhoz.
ki a fene hagyná harc nélkül,hogy levágják a farkát,vagy a heréit?
ha ezen a vonalon gondolkodunk,akkor sokkal célravezetőbb lenne ha thanos csettint egyet,ettől kihal az emberiség fele és az alacsonyabb létszám miatt a jelenlegi konfliktusok,problémák nagyja meg is oldódna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!