A közeljövőben nem tervezi a Magyar Gárda, hogy Gyöngyösre is kivonuljanak, úgy mint Gyöngyöspatára?
Én nem tudok róla. Jelezzétek a megyei kapitányságon, vagy a Vona Gábornak. A gyöngyöspatai cigánybrancsot is neki mondták el egy lakossági fórumon -mert ő ilyet is tart.
Nem, nem akarjuk.
Inkább rettegésben akarunk élni. Ez nem túlzás, sok helyen nagyon is igaz.
Vagy várunk, hogy leteljen a két hét, amit Pintér ígért a választási győzelem narancsködös mámorában.
17.58: Ha jól értettem, nekem válaszoltál. Én is nyomtam a zöldet, mert nagyon jól visszavágtál. De vissza is kérdeznék: Tényleg teljesen alaptalan, hogy én az ilyen betyár rendfenntartók magánakcióitól is rettegek? Nem személyesen, hanem úgy általában. És úgy látom, ezzel itt egyedül vagyok a gyk-án, és egyre inkább a való világban is.
Szóval nekem az a problémám, hogy nem véletlen, hogy pár ezer éve már minden államban az erőszak állami monopólium. Ha megtörtént az, hogy nem állami szerv gyakorolta a rendfenntartást, vagy az ahhoz kapcsolódó erőszakot, az minden államban súlyos zavart jelentett legyen az feudális anarchia a középkorban, vagy különböző párthadseregek a modern időkben (náci párt a weimari Németországban, kulturális forradalom Kínában). Az a fő baj vele, hogy az állami erőszak szabályozott, eljárásokhoz kötött, míg a magánerőszak szükségszerűen önkényes, nem szabályoktól, hanem kis egyéni csoportok belátásától függ, és végső soron mindig anarchiába torkollik.
Lehet, hogy szimpatikus fiúk ezek a betyárok, gárdisták stb., és ahogy hallom a lakosságtól, igény is van rájuk, csak nekem maga az elv bibis. Nektek ez nem gond egyáltalán?
Ajvék és rettegéSS! A Gárda Gyöngyöspatán 50000 romát porajmososított el! Rettegj velünk! Együtt könnyebb! 44!
XD XD XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!