Egy Magyar embernek aki Magyarországon él annak van esélye arra, hogy Amerikai katona legyen?
Szeretem Magyarországot meg minden,de itthon sajna sok értelme nincs katonának lenni.Persze egy esetleges háborúban nem felejtkeznék meg arról,hogy én honnan is jöttem.Úgymond tapasztalatot szerezni mennék oda.
17 éves vagyok,jó fizikumú,jó terhelhetőség stb...
Túl sok filmet néztél öcsi.
Manapság már a az iparban, háborúban semmi szerepe az embereknek, mindent gépekkel csinálnak, és távirányítással.
Az ember csak egy eldobható, bármikor pótolható kis valami az egész gépezetben.
Ebben a világban már nem leszel hős.
De ha ügyes vagy és jókor vagy a jó helyen akkor gazdag még talán lehetsz.
28/F
Azért ökörségeket ne beszéljünk. A mai hadviselésben az egyik legnagyobb érték az ember. Pont azért, mert a kiskatonák feladatát vagy gépek végzik, vagy képes a kiképzett haderő megvédeni segédmunkát. A hús kiképzése drága.
Ha érdekel a dolog, próbálkozz meg a francia idegen légióval (mint fentebb említettem). Jó a kiképzésük és nagyobb eséllyel kerülsz be.
Igen már rájöttem miután ki írtam.
Elírtam véletlen nagy betűvel írtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!