Miért nem támadjuk meg a szlovákokat?
Te jó ég...! :(
1. A tótok csak annyira senkik, mint te vagy én (mi). Ha ennyire gyűlölöd őket, ne csodálkozz, hogy ők is hasonlóan éreznek irántad.
2. Talán azért, mert valószínűleg véres fejjel takarodnánk vissza Magyarországra. Nézd meg a két ország hadseregét, hadiiparát, utána agyalhatsz rajta. Ha meg esetleg emiatt Románia meg mások is fenyegetve éreznék magukat, nyilván végigdübörögne rajtunk az egykori kisantant, úgy, hogy nekünk emlékünk sem maradna.
kinek lenne jó egy háború?
make sex, not war!
Nem hiszem el, hogy még mindig itt tartanak egyesek.
Szerintem a hasonló attitűdű szlovák emberek utálják a magyarokat, mint a kedves kérdező.
Az ilyen mentalitású embereket kellene leginkább egymásra ereszteni, hogy nyírják ki egymást, aztán hagyják békésen azokat, akik normálisan tudnának egymás mellett élni.
istenem, megint egy hazaffy, aki jódolgában nem talál más szórakozást, mint hülyeségeket kérdezni...
kedves kérdező!
ha te ennyire gyűlölöd a szomszédainka, akkor miért vagy azon meglepődve, hogy ők sem komálnak kimondottan minket?
ami ráadásul nem is igaz - néhány hőzöngő barmot, akinek a hazai megfelelője pont a te- féle gondolkodásúak, nem kellene összekeverni a teljes népességgel.
elég gyakran járok szlovákiába, de érdekes módon még soha nem tapasztaltam részükről gyűlöletet... lehet, hogy azért, mert nem nagy arccal és árpádsávos, nagymagyarország matricás kocsival járok?
trianont, meg hagyjad már a francba! közel száz éve, hogy megtörtént és még mindig ez a fő bánatod?
(mellesleg ha nem kezdünk el hepciáskodni a világgal, trianon sem lett volna...)
"trianont, meg hagyjad már a francba! közel száz éve, hogy megtörtént és még mindig ez a fő bánatod? "
Ilyen hozzáállással mit is várunk? Most képzeljük már el a horvátokat:
A szerbeket nem kell egy kalap alá venni,de hadjuk már ezt a függetlenséget jó nekünk Jugoszlávia.
Miért kell ebbe beletörődni?
Törökök is itt dekkoltak 1,5évszázadot mégis elhúztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!