A szövetségesek miért végeztek ki a nürnbergi perben egy újságírót?
Mert a történelmet a győztesek írják.
Olyan is történt hogy a zsidók csináltak koncentrációs tábort ahová random német civileket raktak és kínozták stb. ilyen is volt ott sem vontak felelősségre senkit, ahogy a gyújtóbombák használatáért sem aminek katonailag semmi értelme nem volt
Persze, találjátok még ki, hogy az egész holokausztot igazából a zsidók csinálták a németek ellen. :D
Kissé tájékozatlan vagyok! A nürnbergi per bosszúhadjárat volt? Csak a vezetőket ítélték el, 20 millió halálos áldozat nem volt elég? (Ha a polgári lakosságot vesszük még több is volt). Itt mindenki bűnös csak a nácik nem?
Ne nevettessetek! Én a halálos ítéletek ellen vagyok, de mit kellett volna kapniuk kötél helyett? Nobel Békedíjat?
Egyébként is. Nem tudom mi volt az ítélet tartalma és indoklása. Az, hogy újságíró volt az igen kevésnek tűnik. Bacsó Béla és Somogyi Béla is csak újságíró volt, akik megírták Horthy különítményeseinek garázdálkodását. Borzalmasan megkínozták őket és a Dunába lőtték. Ezen senki nem háborodik fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!