Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi ez a hatalmas bődület most...

Mi ez a hatalmas bődület most a szobordöntögetésekkel?

Figyelt kérdés
Meghalt egy néger. Sajnálom, valóban hiba volt. De meghal millió fehér, kínai, stb és azokat valahogy mindenki elfelejti. Semmi bajom nincs a feketékkel, van fekete bőrű barátom is. De nem értem egyesek miért rongálnak most meg értelmetlenül műemlékeket? Kolumbusz levágatta az őslaokosk kezeit... A magyar honfoglalók talán kegyesebbek voltak? Vagy a rómaiak?

2020. jún. 18. 19:05
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
96%
Nekem valahogy mindíg ez a klasszikus Jeges dalocska jut eszembe a mostani dolgokról: [link]
2020. jún. 18. 19:09
 2/53 anonim ***** válasza:
70%
A jólét is agyára tud menni az embereknek. Máskülömben kinek volna ideje ilyen pihentagyú hülyeségekre
2020. jún. 18. 19:13
 3/53 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem az utobbi honapokban a COVID miatt felgyulemlet feszultseget adjak ki magukbol
2020. jún. 18. 19:25
 4/53 anonim ***** válasza:
85%

Az amerikai nép bőrszínétől és összetételétől függetlenül a legbutább és legagresszívebb az egész földön. Ez csak egy eset a rengeteg közül. Hogy épp egy iskolai lövöldözés miatt vagy mert egy veréb szellentett, nekik mindegy, csak pusztítani lehessen.

Ha objektíven nézzük a dolgot, akkor örüljünk annak, hogy egymást nyírják, és nem azon mesterkednek éppen, hogy az oroszokkal vagy Kínával háborúzzanak, vagy megszálljanak random közel-keleti országot az olajért.

2020. jún. 18. 19:36
 5/53 anonim ***** válasza:
67%

Ha irányítani akarod emberek millióit nem kell ellenük háborút indítanod, nem kell őket betörnöd. Vedd el a történelmét, onnantól kezdve azt csinálsz velük amit akarsz. A liberálisok kifejezetten imádják, ha mindenki úgy gondolkozik mint ők, kifejezetten utálják, ha ez nem így van (így hajlamosak kib* az egyetemről olyan idősebb tanárokat, akik nem hajlandóak senki kedvéért her, he-n változtatni).

Olvassuk el figyelmesen, hogy mit mond az internacionálé:

Föl, föl, ti rabjai a földnek,

Föl, föl, te éhes proletár!

A győzelem napjai jönnek,

Rabságodnak vége már.

A múltat végképp eltörölni,

Rabszolga-had, indulj velünk!

A Föld fog sarkából kidőlni,

Semmik vagyunk, s minden leszünk!

Ez a harc lesz a végső,

Csak összefogni hát,

És nemzetközivé lesz

Holnapra a világ.

Ennek Mao eleget tett azzal, hogy elpusztította a több ezer éves Kínát, csak éppen mutatót hagyott meg belőle. Ezt csinálja most a BLM is: eltörölni a történelmet, hogy két ember között ne legyen semmi különbség, csak olyanok maradjanak, akik őrült birkanyájkánt hajlandóak úgy bégetni, ahogy azt a liberális megmondó emberek megmondják.

A mostani liberalizmus már nem liberalizmus (a véleményszabadság nem fontos), hanem mondjuk ki: diktatúra.

2020. jún. 18. 20:39
 6/53 anonim ***** válasza:
15%
Valahol nagyon beakadt a cap-nak és a fideszpatkányoknak ez a sok baromság, amikkel mossák az agyatokat. Remélem gyerekek sok krumplit kaptok a kérdésért is, egymás felpontozásáért is. De attól még rasszista, ostoba patkányok maradtok. Igazi fideszszolgák.
2020. jún. 18. 20:54
 7/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, de nem értem miért jön mindenki liberálisokkal meg minden hülyeséggel. De szerintem nem kell megint bűnbakokat keresni, itt a hibások simán a rosszindulatú, embergyűlölő, ellenségeskedést szító kultúrálatlan vadállatok
2020. jún. 18. 20:54
 8/53 A kérdező kommentje:
6-os,nem tudom most miről beszélsz és miért rasszistázol. Velem biztos melléfogtál, mert mégcsak nem is magyarországi vagyok és nem is élek Magyarországon. A Fideszről, meg az egész magyar politikáról épp annyit tudok, mint arról, hogy mit evett ma uzsonnára Putyin.
2020. jún. 18. 20:58
 9/53 anonim ***** válasza:
100%

Sebaj; majd lesznek helyettük fekete "szobrok" olyan népszerű és kultúra szintjét nagymértékben emelő emberekről, mint Mc Hammer, Lil Wayne, Coolio, Missy Elliot és egyéb remek emberek.

Most épp lezúzták az Uncle Ben's logót. A Schwarzkopf és a Julius Meinl vajon maradhatnak?

2020. jún. 18. 20:58
 10/53 anonim ***** válasza:
100%
Háttérből provokálást, pénzelést sejtek... Ez már rég nem dzsordzsikáról szól hanem egy rabló, egyedül életképtelen társadalmi réteg ingyenrablásáról, rendzavarásárol.
2020. jún. 18. 21:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!