A 2004-es amerikai elnökválasztás gyakorlatilag annak a bizonyítása volt, hogy nincs semmi különbség a jelöltek közt?
A Republikánus George W. Bush és a Demokrata John Kerry is egyaránt tagjai a Koponya és Csontok (Skull and Bones) titkos társaságnak.
Tehát a két jelölt, akik elvileg egymás ellenségei kellene, hogy legyenek egy olyan szervezet tagjai, amely tagjai egymás iránt feltétel nélküli hűséget esküdnek.
https://www.youtube.com/watch?v=aTe0WLKtpuM
Léci ne trollkodjátok szét a kérdést, mert ez nyilvánosan is el van ismerve. A két jelölt még csak nem is tagadta, hogy a szervezet tagjai.
Szerintem a parlamenti pártok és azok képviselői nem "ellenségei" egymásnak, csak ugyanazokat a problémákat másképpen akarják megközelíteni és megoldani. Persze nem lehet ebbe minden esetet belemagyarázni, de ez lenne a normális.
Hogy kettejük között van-e lényegi különbség azt a programjaikban, illetve a választás utáni cselekedeteikben kell keresni. Ha betartotta a programját, legalább is azon irányelv szerint irányított, akkor elég nehéz belekötni.
Bocsi, hogy most csak ilyen nagyvonalakban tudtam válaszolni, nem vagyok tájékozott az amerikai belügyekben.
Ez mit jelent?
"a selmeci hagyományokhoz híven megkeresztelkedünk "
Egyébként sztem nagyon sok különbség volt ész és indíttatásban a két jelölt közt.
Én G.W. Bush-t az egyik legrosszabb elnöknek tartom.
Érdekes hogy még ennél is van most lejjebb 2016-ban mint jelölt.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!