Miért ilyen rettenetesen szinten nyárspolgárok a magyarok?
Tüntetni egyáltalán nem mennek, mindig néhány ezren vagyunk kint, ha van valami, pedig nem egyszer hallottam már olyat is, hogy hiába szavaznak 2,8 millióan a kormányra, igazából nincs még egymillió hívük sem és a többi ember nem is igazán kedveli őket.
Ez rendben is van, csak akkor azt nem értem, hogy hol van az a 9 millió ellenálló, amikor mi ötezren kimegyünk egy tüntetésre?
Itt van például ez a legújabb ügy is:
Ezek az emberek hol vannak tüntetéskor?
Lol majd kimegyek tüntikézni azért, mert valakinek állítólag sz.r volt a szállása a nyaralásán.
A tavaly karácsony körüli padgyújtogató csőcselék meg no comment, az O1G-zésen meg a trágár stíluson kívül szinte semmit nem mutattak fel. Saját magukat járatták le ja és mindezt úgy mondom, hogy én sem támogatom a jelenlegi kormányt.
Hát nem tudom, szerintem ha a "magyarok" úgy érzik, hogy fontos, akkor bizony kimennek sok-sok százezren érte. Csak az nektek pont hogy nem tetszik.
Semmi értelme nincs a tüntetéseknek. A kormányt csak jogi úton lehet leváltani.
Az pedig nem igaz, hogy nincs meg a 2,8 millió fideszes, mert bizony megvan az.
Még ha nemzetet írtál volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!