Szerintetek jó ötlet (lenne), ha az ellenzék a gyászolókat felhasználva kampányolna a kormány ellen? Ez azért nem ellenszenves kicsit?
indexen olvastam, mi erről a véleményetek
biztos lennének sokan, akik ez miatt nem szavaznának többet a kormányra. Én is elvesztettem egyik szülőmet, és kormánypárti vagyok, voltam örök életemben. Most őszintén, lehet, nem fogok jövőre szavazni, a többiekre bízom. Pedig egyetértek a politikájukkal, de összepárosítom akaratlanul is velük az apám halálát,és így inkább a sorsra bíznám a jövő évi választást.
Ez az ötlet, illetve tanács, egy tingli-tangli, magát politológusnak mondó "okos"tojástól származik.
Senki nem fogja komolyan venni.
De az is lehet, hogy a ez a fazon egy fideszes provokátor és az Ellenzéki Összefogás lejáratására játszik.
A cikkben pont az van, hogy az ellenzék nem csapja le ezt a magas labdát, amit a kormány feladott nekik: bennük ugyanis -az állampárttal szemben- még maradt erkölcsi érzék.
Az pedig nem propaganda, hogy a kormánynak hány ember életével kell elszámolnia...
Az milyen erkölcsi érték, amikor az ellenzék embereket tántorít el az oltástól a "csak EU-sal oltasd magad" kampányukkal? Lehet, hogy sokan emiatt nem mennek oltakozni, pedig a kínai, vagy orosz megmenthette volna az életüket.
Milyen erkölcsi érzék? Nehogy elmenjenek beoltani magukat a vakcinával, amivel már be lett oltva több millió ember, és semmi gikszert nem okozott?
Ha Pista bácsi elkapja a covidot és 1% esély van rá, hogy belehal, ha meg beadják neki a kínait és van rá 0,00001% esély, akkor melyik a jobb? A DK szerint Pista bácsi inkább kockáztassa meg, hogy elkapja a covidot, de A KÍNAIT AKKOR SE!!!
"gyanús eredetű és összetételű"
Ehhez képest mégis a Pfizer-Biontech-kel voltak olyan problémák, hogy a az enegedélyeztetésre szánt oltóanyag minőség nem egyezett meg a a tömeggyártásban lévővel.
Mégis az EU által engedélyezett AstraZeneca bizonyul a leggyengébbnek, és ezzel van a legtöbb egészségügyi probléma, utólagos felülvizsgálati hercehurcák, ideiglenes felfüggesztések.
Szlovénia, Hollandia, Svédország, Lettország, Portugália. Csak néhány ország, ahol felfüggesztésre került az EU ÁLTAL ENGEDÉLYEZETT, BEVIZSGÁLT oltóanyag.
Az Unio nem volt képes elegendő vakcinát biztosítani. Minél tovább tart ez az állapot, az annál nagyobb bevétel-kiesés az országnak. Ha a kínai vakcina hozzájárul ahhoz, hogy ezt az állapotot ne kelljen fenntartani, akkor nem éri meg? Hiába drága (ami világpiaci ár, nem a Fidesz dönti el, hogy ennyi legyen), ha megtérül azzal, hogy a hamarabbi nyitáshoz hozzásegít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!