Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a magyarázata, hogy a...

Mi a magyarázata, hogy a bucsai mészárlásos facebookos bejegyzések alatt ennyi röhögő, kételkedő van?

Figyelt kérdés

Beleolvastam a hozzászólásokba ezeknek kb 90%a ilyen tartalmakból áll:

Így járnak szinész elnökkel

Usa a hibás. Nem kellett volna medvebajuszt húzogatni. Megérdemlitek. Pusztuljanak az ukránok. Nácik pusztuljatok. Kamu az egész. Halál rátok ukránok.

Mi lett a magyar néppel? Hogy lehet így örülni mások haĺálának? Olvastam ahol holtesteket exumáltak oda is írták sokan hajrá Putyin.

Kicsit úgy érzem mint , ha idehaza valami agy cseréje lett a lakosságnak. Mi az oka ennek a jelenségnek?

2022. dec. 30. 16:03
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
63%

Ugyanaz a magyarázata, hogy más hasonló szomorú vagy felháborító esetekről szóló bejegyzések alatt is sok ilyen ostoba alak írogat, meg az örömteli vagy kedves bejegyzések alatt is.

Mivel nem kell szemtől szembe felvállalniuk a véleményüket sokat simán bunkók.

2022. dec. 30. 16:09
 2/17 anonim ***** válasza:
23%

Utolsó idők jelei…

“És mivelhogy a gonoszság megsokasodik, a szeretet sokakban meghidegül. De a ki mindvégig állhatatos marad, az idvezül. És az Isten országának ez az evangyélioma hirdettetik majd az egész világon, bizonyságul minden népnek; és akkor jő el a vég.”

‭‭Máté‬ ‭24:12-14‬ ‭HUNK‬‬”

A szomorú az, hogy a Put/n pártiak se veszik észre, amit ők az ellenfelükről állítanak… Ugye Zelensky és ő is wef tag… mindkét országban tervben van a CBDC, a nyugati minimumadót is bevezette kelet is… Tehát csak a sorok közé kéne nézni, és kiderül, hogy amíg a nép szív, és szenved… addig a politikusok röhögve beszélnek egymással mikor nincsenek a kamerák előtt…

2022. dec. 30. 16:09
 3/17 anonim ***** válasza:
44%
A sputnik vakcina az oka.
2022. dec. 30. 16:12
 4/17 anonim ***** válasza:
0%
Mert a bucsai mészárlás nem történt meg. Én legalábbis nem láttam még olyan halottat, amelyik magától mozgott volna.
2022. dec. 30. 16:12
 5/17 anonim ***** válasza:
83%
Az ukránok túl sokat hazudtak már.
2022. dec. 30. 16:15
 6/17 anonim ***** válasza:
44%

8 Bizonyíték? Csakmert még Lavrov sem tagadta hogy ott voltak a halottak.

Amúgy azèrt csinàljàk mert aljas emberek. Semmi hasznuk nem szàrmazik belőle, csakbsokan szeretik a felszabadultság érzését, amit az okoz, hogy a saját piszkában fetrenghet, mint egy disznó.

2022. dec. 30. 16:26
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Korábban Kiev melletti faluról közöltek tömeggyilkos képeket, érdekes módon fehér karszalag volt mindenkin.

Hasonló képek sokasága terjedt a neten, ahol kilógótt a lóláb.

2022. dec. 30. 16:42
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Úgy, hogy a diliházba is bevezették a netet. Ilyen egyszerű.
2022. dec. 30. 17:01
 9/17 anonim ***** válasza:
36%
Mert ilyen a magyar ember kárörvendő, bezzeg ha most lenne éppen 56 a magyarok nagy része könyörögne annak a mocskos nyugatnak, hogy jaj segítsenek a szovjet megszállással szemben, ha az ő házukat lőnék az oroszok ők lennének a legjobban felháborodva, de mint írtam a magyar emberek nagy része ilyen, mindenkinek megmondják, hogy milyen szemetek milyen idióták mennyire megérdemelnek valamit, de ha nekik valaki megmondja mi a hiba vagy őket éri a legminimálisabb probléma akkor ők fognak a legjobban sírni. Nem véletlenül van egy nagyon hasonló mentalitású kormány hatalmon, amilyen a nép olyan a kormánya :).
2022. dec. 30. 17:04
 10/17 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem trollprofilok írnak, és pár civil ember is felül a hullámra.
2022. dec. 30. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!