Akiknek a kertje végébe épül az akkumulátorgyár Debrecenben, azoknak tönkreteszik az életét?
Itt az építkezés helyszíne előkészítés alatt.
[link] .. görgess lejjebb.
Hol látsz itt lakóházat, "kert végét"..
Nem védek senkit, a tényszerű tájékoztatást szeretem, de így már a kérdés is erős csúsztatás, hogy enyhe kifejezést használjak.
15:57
Ez milyen oldal? Ok hogy nem szó szerint érti a kérdező de én is lecsekkoltam a Google Maps-en, és a gyár és ház ~2 mérföld… nem sok az azért… szerinted nem lesz jelentősége hogy 2 mérföldre.-re a házadtól egy gyár épül, na ne mond hogy nem…
Érdekes az is, hogy fidesz komcsik itt röhögtek mikor az EU elektromos “ató”-kat akart, erre a fidesz fellegvár kap 2 akkugyárat 😋😋😋
Mikepércshez közelebb van, de a debreceni Kerekestelep és Lenztelep városrészekhez sincs azért olyan messze.
Alapvetően mégsem ez a legnagyobb baj vele, hanem az, hogy a működéséhez nincsenek meg a feltételek. Rengeteg földgázt és elektromos energiát fog felhasználni egy olyan országban, ami jelentős energiaimporttal tudja csak fedezni szükségleteit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!