Alex Soros kifizetné a magyar államadósságot ?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen feltételekkel?2023. jún. 16. 13:14
12/16 anonim válasza:
Talán egy hetes sincs a hír, hogy Soros átadja a fiának a vállalkozása irányítását, de a lakájmédia már maxi gázzal ekézi.
Miért kellene bármit tennie ezért az országért?
Én az apja helyében az összes sorosozóst bepereltem volna becsületsértésért a teljes vagyonuk erejéig.
Magyar állampolgárként azért az szerintem egy minimális elvárás az állami vezetők felé, hogy ne gyalázzák az ország polgárait.
13/16 anonim válasza:
#12 Libsi kormány van, és valóban csak az LMBTQP-k, cigányok, migránsok számítanak nekik, a magyarok nem.
14/16 anonim válasza:
#15 Mindenkit lepedofiloznak de sír a szájuk, ha valaki annak nevezi őket amik. Már biztos rohannak is a moderátorokhoz. Ilyen a fajtájuk, más háta mögé bújva erősködnek.
15/16 anonim válasza:
Ha a libsi kormány lenne, már kánaán lenne.
16/16 anonim válasza:
Most már soros fiátol kel félni hitetlen hogy, egyesek mindent meg esznek.Aki külföldön nőt fel és magyart se beszél és azt se tudja hol van az ország a térképen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!