Az ellenzékiek egy kormányváltás esetén a közoktatási tananyaggal mit tennének?
A NAT 2020-as tananyagot szemlélve azt gondolom, hogy Magyarország kormánya egy jó minőségű tananyagot rakott össze, ami a legfrissebb tudományos eredményeket is magában foglalja. Nem egyszerű elsajátítani, de sok tudás van benne.
Nos, az ellenzékiek mit tennének ezzel, amit a mostani kormány hagyott jóvá?
A matematikához értek egy kicsit. Annak a tanterve csapnivaló.
Miért reméled a kormányváltást?
A közoktatásban nem a tananyaggal van a legnagyobb baj.
Ha a nagy ember békén hagyná és tisztelné a jól képzett tanárokat, akkor ők tudnák, hogy mit és hogyan kell tanítani.
2#
A matematika oktatással még mindig az a legnagyobb baj,hogy olyan emberek oktatják, akik megutáltatják a diákokkal.
Nekem volt felkészítőtanárom érettségire.Viszont, ő nem tanár végzettségű, csak ért hozzá.
Sokkal jobban átadta a tudást, elmagyarázta, mint az eredetileg matematikusok/matek tanárok.Össze is hoztam egy négyest belőle.
Vedd figyelembe, hogy ő csak veled egyedül foglalkozott, és az egészen más, mint 30 fős osztályban matematikát tanítani!
Különben igazad van, azért szerepel a #2 válaszban a "jól képzett" jelző. Ennek a feltételeit is biztosítani kell.
Tehàt szerinted hibás 12.-es a tananyag?
Meg tudnád mutatni azt a linket, vagy legalább azt, hanyadik fejezet?
Csak azért, mert engem érint a téma, én tanulok még.
Amúgy igen, az a 12. osztályos tananyag
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!