Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Moody's Investors Service...

Moody's Investors Service leminősítette Magyarországot és Budapestet is, bóvli kategóriába vagyunk sorolva! Szerintetek normális, hogy néhány zsidó dönt országok ( emberek millióinak) sorsáról?

Figyelt kérdés
Frei Tamás Bankár című könyve erről szól, de engem érdekel a ti véleményetek is.
2011. nov. 26. 10:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
76%
Nem az országot és Budapestet minősítették le, hanem a magyar állampapírokat nem ajánlják befektetésre. Nem mindegy.
2011. nov. 26. 10:48
 2/19 anonim ***** válasza:
30%
Én is szoktam hallani,felminősítésről is meg le minősítéstől is.De mégsem lett drágább a kenyér,az az nem éreztem javulást sem romlást a minősíttetések után.Sohasem tolongtak a befektetők a javulás után sem.Most se mennek el.
2011. nov. 26. 10:49
 3/19 anonim ***** válasza:
88%
Miközben dilettáns kormányunk játssza külföld felé a kurucot, ellehetetleníti a tőkebefektetést, lenyúlja a polgárok több éves nyugdíjmegtakarításait, évi 800 milliárdot dob ki az egykulcsos adóval, az a nem normális, hogy Szíjjártóékkal együtt az ilyenek, mint te kérdező, csak a zsidózásig jutnak el.
2011. nov. 26. 10:50
 4/19 A kérdező kommentje:
Ma hajnalban már Budapestet sem ajánlják befektetésre. Szerintem ugyanaz a végeredmény, állampapírt vagy államot minősítenek le. Úgyis mi isszuk meg a levét.
2011. nov. 26. 10:53
 5/19 anonim ***** válasza:
92%
Igen, mi isszuk meg a levét köszönhetjük a rossz gazdaságpolitikának.
2011. nov. 26. 10:55
 6/19 A kérdező kommentje:
Nem zsidóztam 3-as! Idéztem egy könyvből, ami rávilágít a dolgok valós mivoltjára. De akkor helyesbítek, hogy ne legyen félreérthető! Néhány nem goj dönt milliók sorsáról! Így oké? A kérdésemre választ szeretnék kapni, nem vitatkozni hülyeségekről!
2011. nov. 26. 10:57
 7/19 anonim ***** válasza:
86%

Na, akkor nézzük józan paraszti ésszel:

1. Ha létezne valóban ez a roppant erős, zsidó befolyás, akkor az valóban titok maradhatna az egész világ előtt?

2. Ha pénzügyi unortodox zsenijeink olyan okosak, miért nem számítottak erre a spekulációra? Miért csak most bukkan elő a kisnyúl hirtelen a kalapból? Sokan állandóan ezekkel a zsidó spekulánsokkal jönnek, de előzetesen senki sem olyan okos, senki sem látja őket. Mindig csak a baj után kerülnek elő. Pedig közgazdászoknak már föl kellett volna rájuk figyelni. (apropó ők miért állítják egységesen, hogy ez a veszély nem létezik?)

Kicsit furcsa, nem?!

3. Most miért nem Orbán osztja a kokikat és sallereket? Erre előbb írtam ki egy kérdést, szíves örömmel várom a jobbosok magyarázatait... Hoppá, a szájkarate visszaüt.

2011. nov. 26. 11:05
 8/19 anonim ***** válasza:
79%

Akkor maradjunk a zsidózásnál. Néhány zsidó figyeli a helyzetet, és figyelmezteti a többi zsidót ha baj van. És méghozzá olyan módon, hogy a gójok is hozzáférhetnek az infóhoz. Miért baj ez?

A magyar államkötvény nem attól bóvli, mert annak minősítették, hanem azért minősítették bóvlinak mert bóvli.

2011. nov. 26. 11:16
 9/19 anonim ***** válasza:
38%

először is a zsidózós részre tényleg csak annyit lehet rövid, lényegretörően úrias modorban reagálni, hogy a büdös kurv@ anyádat! És akkor még finom voltam.

Másodszor, a kérdésről: eddig is ismertek voltak a játékszabályok, hogy vannak ezek a minősítők, meg hogy ezek miket néznek. És az is, hogy ezeknek véleményére a nemzetközi befektetők - talán nem véletlenül - adnak. Tehát a következmények is ismertek voltak, minden az volt.

Ezeket nevezik realitásnak, lehet ezeket szeretni, nem szeretni, álmodozni mindenféle másról, de a valóságban neked ezzel a realitással kell dolgoznod. Ez olyan, mint lehet tagadni a gravitációt, de ettől még ha feldobsz egy téglát a fejed fölé, az le fog esni - és jó eséllyel a fejedre. És azt is meglehet próbálni tagadni, de attól függetlenül az fájni is fog.

Viszont ezek a kretén állatok komlyan elhitték, hogy az nagyban is megy, amit itthon csinálnak, hogy ha azt mondják, hogy a fű kék, akkor az is lesz - hozzászoktak, hogy a sok agyatlan droid bégeti utánuk, hogy az valóban kék, és hülye meg áruló meg ellenség, aki nem látja. Nagyban viszont ez nem megy, ezzel viszont nem voltak hajlandóak/képesek szembesülni.

Ha bedugod a f@rkadat a fürészgépbe, hogy mostantól pedig a te nagymagyar szerszámodra nem hatnak a holmi fizikai erők, akkor utána nem a gép lesz a hülye, hogy lenyisszantja dákódat ott helyben. Persze lehet azzal jönni, hogy hülye német gép még az se tudta, hogy a magyar szerszámot nem vágja a fűrész...

csak itt ugye nem a saját szerszámukkal játszanak sajna.

2011. nov. 26. 13:12
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
gondoltam bejelentem a kérdést, de látom, megadtátotk neki keményen, szal maradjon
2011. nov. 26. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Vona normális? Halálbüntetés és abortusz tiltás együtt?

Egyre jobban tartok ettől az embertől! Hogy van az agyában, meghogy mi lenne ha ráeresztenék Magyarországra! Diktatúrát építene! Hogy jön ahoz bárki is, hogy a más élete fölött ő döntsön? Ő adta netán? Azt hiszi van joga mást megöletni? Össze tudja egyeztetni a...

Az ilyen fidesz fan normális, vagy csak nem látja tisztán a mai helyzetet?

Idézet a kommentből: "Túl sok szabadidőtök van nem? Mert aztán a hülyeség összehordása az megy. Inkább dolgozzatok többet, úgyis erre próbál ösztökélni a Fidesz titeket. Csak sajnos sikertelenül, mert még mindig az apokalipszisen kattog az agyatok."" Beveszi a...

Őszintén, ez a Hoffman Rózsa normális?

+egész napos iskola, 30 napos nyári szünet, meg egyéb halott ötletek...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!