Azt hogy Zsidó, miért nem lehet mondani? Olasz, cigány, magyar, olasz, kínai, sváb, amerikai, stb. Azt mint lehet. Miért pont a zsidók vannak felháborodva? Vagy nevezzem őket kínaiaknak?
Figyelt kérdés
2014. okt. 28. 21:26
1/30 anonim válasza:
"Ha tudni akarod, hogy ki uralkodik feletted, vizsgáld meg, hogy ki az, akit nem kritizálhatsz."
Voltaire
2/30 anonim válasza:
Mikor háborodtak fel arra h zsidónak nevezted őket? A MAZSIHISZ jelentése is Magyarországi zsidó hitközösségek szövetsége. Tehát magukat is zsidónak nevezik.
3/30 anonim válasza:
Mindig azé a valódi hatalom akit tilos szidni.
4/30 anonim válasza:
""Ha tudni akarod, hogy ki uralkodik feletted, vizsgáld meg, hogy ki az, akit nem kritizálhatsz."
Voltaire"
Ez egy nagyon szép idézet amit szeretnek is a jobberek előhozni, csak a gond h ilyet nem mondott Voltaire.
6/30 anonim válasza:
#2 Magukat akármikor nevezhetik zsidónak, csak te nem nevezheted őket zsidónak. Ez a különbség.
8/30 A kérdező kommentje:
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__623..
Ezért tettem fel a kérdést.
Biztos a milliomos szón húzta fel magát.
2014. okt. 28. 21:30
9/30 A kérdező kommentje:
Mit zsidózol itt. Rasszista gyűlöletkeltés is büntetendő.
Szerintem kezd félni mert erősen gondolkozom hogy feljelentselek. Köszönd meg magadnak.
2014. okt. 28. 21:32
10/30 A kérdező kommentje:
Na ezt kaptam.
A milliomos , ( vagy a nagyúr nevén sértödött meg? )
Mert kimondani úgyebár nem lehet. ( herry potter)
2014. okt. 28. 21:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!