Ennyire komoly dolog az internet?
internet nélkül már elég nehéz az élet.
munkához is van mikor szükséges, sulihoz is, főleg főiskolásoknak-egyetemistáknak...
Bennem három dolog merül fel
1. 700ft-ba senki nem hal bele
2. ez valami elterelő művelet egy sulyosabb ügyről
3. északkoreát csinál a viki és nem lesz szólászabadság
# 1
Havi 700 Ft miatt megszűnik a internet? :D
Ne nevettess ember! XD
Találtam egy jó idézetet az egészről :)
"Az egyik belebukott háromszáz forintba, a másik éppen most fog hétszáz forintba. Egyik sem bukott bele százmilliárd forintok elrablásába. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy mikor emelkedik majd a bukási küszöb ezer forint fölé."
Akik megszavaznak ilyen csürhe bandákat, szerinted agyilag fel bírják fogni, hogy mekkora összeg pl. 3000milliárd ?
Mert én kétlem...
Tökmindegy mennyivel lesz drágább a kenyér. Csak a facebookról vegyék le a kezüket... Sokan élnek így.
Meg hogy munkához kell... Munkához kell a kenyér is. A bérlet is (aminek az adóját szintén emelik jövőre), meg a munkádért kapod a cafeteriát, amiből jó eséllyel szintén kevesebbet kapsz majd. De ez mind lényegtelen. Csak a facebook...
Meg hogy a fidesz mocskos kommunikációja. Abból sem ez az első eset. Megvédjük a nyugdíjakat. Elszámoltatunk. Fizessenek a bankok. Ó, mennyi ilyen volt már. De a facebook egészen más. Igazából ha az RTL klub kormányt akar dönteni, akkor MOST kell bejelentenie a Barátok Közt megszüntetését.
Megjegyzés: facebook helyére tetszőlegesen helyettesíthető az aktuális kedvenc. Felőlem lehet akár a gyakorikerdesek.hu is ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!