Mszpsek és Dk sok, miért pont ezeket a pártokat választottátok?
Leírnátok mi a jó ebbe a két pártba?
Az ilyen érvelést kérlek mellőzzétek hogy tudom hogy szarok vagyunk, de nézzetek Vikire.
Én LMP-s vagyok, de inkább az MSZP felé húzok, ha a "nagyokról" van szó, a Fideszt, és a Jobbikot utálom, pont ezért, mint amit az előző írt.
Az MSZP kormány nem volt olyan rossz, csak Orbán mindig keltette ellene a hangulatot, most meg nincs ilyen ellenzék.
Már most is rossz irányba haladnak a folyamatok, de sajnos a Jobbik ugyanezt csinálná, csak sokkal nagyobb mértékben.
Olyan párt kell, ami a nyugati orientáció felé tereli az országot, nem kelet és Putyin felé. OV-nek inkább az autokratikus hatalmak tetszenek.
Sajnos az MSZP-ben is igen sok az unszimpatikus ember, tisztelet a kivételnek, ezzel a garnitúrával lehetetlen lenne kormányt váltani.
Én az elsőnek a fordítottja vagyok, LMP-re szavazok, de csak akkor szavaznék az MSZP-re, ha lenne esélyük kormányt váltani.
Jézusom .. a hülye mszp tek 12 évet volt kormányon
és hol van az ország? ez nem csak fityesz felelőssége!
Stupidity never knows limit
és mi a baj a "csakneazokamásikaknyerjenek" típusokkal?
szerinted mit csináljon az ember ha nincs olyan (népszerű) párt, aminek a szellemiségével azonosulni tud?
szavazzon arra, amelyiket teljes mértékben hitelesnek találja és egyet ért vele, még ha teljesen nyilvánvaló, hogy nem jutnak 0,5 fölé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!