Miért ennyire szánalmasan nevetséges az állatkínzásért járó "büntetés"?
# 1/1 Időpont ma 19:44
Az állatkínzóknak általában komoly pszichés problémája van, ami által a társadalomnak is kárt okozhat. És azért hír, mert még mindig enyhe büntetési tétel.
Tőlem lehetne 2 millió kp is, ha nincs hely a börtönökben. Állambácsinak úgyis kéne pénz még. :-D
# 3/3 Időpont ma 19:55
Ezt pont rosszkor sikerült közölni, most van tele eléggé az internet a fényevő ghcikkel akik éhenhalasztották a gyereket.
# 5/5 Időpont ma 20:02
Látom nem ismered az esetet: A közvetlen szomszédság a gyerek létezéséről sem tudott, csak miután a hírekbe bekerült, hogy halálra éheztették...
Egyáltalán nincs szemhunyás a gyermeki problémákkal szemben, nem tudom ezt honnan veszed.
Pont innen, hogy a közvetlen szomszéd sem tudta. Nyilván nem is sírt az a gyerek sosem. Meg az orvos sem, meg a védőnő sem. De ha állat lett volna, valami lelkes állatvédő biztosan tudta volna.
Kb. ez a helyzet: [link]
Az éhező, rongyos gyerek nem cuki, nem illik a Magyarország jobban teljesít fílingbe. De a kutyának legyen már aranyélete, és ha valaki nem ad neki rendes tápot meg nyalja ki a valagát, az csukják le. Egy jómódú társadalomban ez a fő probléma.
# 7/7 Időpont ma 20:10
Neked elmentek otthonról, komolyan. Nézz utána szerintem alaposabban annak az ügynek mielőtt vádaskodsz a szomszédokkal szemben.
Egész egyszerűen nem így van amiről te beszélsz, nem tudom hol tapasztalsz ilyet. Még a médiában sem kap nagyobb figyelmet, nem hogy kívüle...
Ez múlthét csütörtökön történt.
Egy másfél éves kislány éhenhalt. Novemberben még 7,most 3-3,5 kilós csontsovány állapotban meghalt.
A nagyobbik gyereket elvette a gyűmügy. 2013-ban a most meghalt pici előtt ez a gyerek is lefogyott az ismerősök szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!