Hülye kérdés! Kinek van a "legmagyarabb" feje a politikusok között?
Most komolyan,troll kérdésnek tűnik,de jöjjön már rá őszinte vélemény,és hovatartozástól függetlenül.
Szerintem,a "legmagyarabb" fejűek: Kövér Laci(igazi bajszos,szigorú magyar Úriember) Szávay István(Jobbikból,amióta van arcszörzete,úgy néz ki,mint a 48'-as forradalom idején lévő politikusok,vagy mint egy magyar terrorista :D )Áder János(vidéki paraszt fej), talán a Vona.
Németbeütésű pofák: Mirkócki Ádám(Jobbik,egy rohamsisak,vagy sas hiányzik róla :D )
Németh Szilárd(tiszta sváb pofa,tudjátok,a rezsibirkózó :D )
balosoknál a Szabó Tímea olyan "árja" tekintetű :D(olyan babaarca van),a Semjénnek is olyan németbeütése van.
Na de,ne kerüljük el a zs*** beütésűeket sem(már nem merem leírni,nehogy töröljék a kérdésem...milyen világ ez..)
Szerintem: Schiffer, Halász János(fidesz szóvivő),Szabó Rebeka(lmp,jó csaj),Lázár János(aztán kiderült,evangélikus),Gyurcsány(semmi köze,csak beházasodott ilyen családba),Nyakó,Szigetvári Viktor (PM,Együtt,vagy melyik :D )Juhász Péter(PM,vagy Együtt).:D
a Hiller Istvánról nekem meg egy valami jut eszembe(MINDENTŐL függetlenül): lakótelep,panel. :D EGyszerűen ott látok ilyen arcú embereket,ilyen beesett,megkeseredett,a kommunizmusban élő,vagy ilyesmi fazonokat.
Na,nem beszélgetünk? :D Nagy az unalom,mondjatok valami ilyesmit.
:D
Én azt szoktam nézni,hogy mennyire dagad a tokájuk a drága politikusainknak,és hogy hogy próbálják visszanyomni a nyakkendőjükkel(sikertelenül).
Arról ne beszélve,hogy néha még az is gondot okoz,hogy összehúzzák az öltönyt a hasukon.
Néha úgy érzem,hogy olyanok,mint az Állatfarmban a öltönyös disznók:D
A magyar egy kevert nép, igy nincs igazán magyar fej.
Viszont én állatokat simán tudok a politikusok fejéhez kapcsolni! :D Hanem hszitek el akkor googlezzatok az állatra és a politikusra.
A kdnp_s harrach péternek angol bulldogra hasonlit a feje.
A fideszes révész máriusznak bagoly feje van.
A jobbikos vona gábornak lajhár feje van.
Kovács zoltán kormányszóvivőnek szomoru kinai macska feje van.
Lázár jánosnak roka feje van.
Gyurcsánynak koala feje van.
Orbánnak diszno feje van.
Schiffer andrásnak olyan a feje mintha vmi bogár volna
"Kövér Laci(igazi bajszos,szigorú magyar Úriember)"
Haha, nekem inkább egy szovjet úriemberre hasonlít:
"Most komolyan,troll kérdésnek tűnik,de jöjjön már rá őszinte vélemény,és hovatartozástól függetlenül. "
"Kövér Laci(igazi bajszos,szigorú magyar Úriember)"
"Gyurcsány(semmi köze,csak beházasodott ilyen családba)"
Tényleg függetlenül, látjuk!! Nem tűnik troll kérdésnek, hanem az is!
Treey... :D jókat nevettem az állatos hasonlataidon. :D
ÉS milyen igaz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!