Igaz lehet, hogy az ország előbb fog teljesen lesüllyedni, mint sem hogy le legyen váltva a Fidesz?
Tegnap beszélgettem egyik haverral és ő ezzel jött a beszélgetésünk során.
Szerinte 2018-ban egész biztosan nem lesznek leváltva és 2022-ben sem, de még az is lehet, hogy továbbra sem, amilyen ügyesen biztosítják be magukat mindig egy-egy ellenzéki kihívóval szemben.
Az országot pedig eközben egyre több fiatal hagyja el, hogy élhetőbb és jobb életet találjon magának máshol és az arány az aktívak és az inaktívak között egyre csak szerencsétlenebb képet mutat, ami lassan az ország teljes lecsúszásához vezet majd.
Nyomorultak vagyunk...pedig rengeteg opcionk van h eltakaritsuk oket...van humanus veres joggilag elfogadott mindenfele
Pl:mindenki kimenne es szo szerint szetba&€@uk a fejuket halalra verjuk az osszeset es elvesszuk mindenuNket
De vagy kinti magyarok 1 napra gyertek haza szavazni osszesen az egeszvilag minden pontjarol(akinek vanmeg allampolgarsaga persze) es szavazni egysegesen
Jó, de a kérdés nem arról szól, hogy mi lenne akkor, ha hirtelen valami isteni csoda történne és 1-2 millió magyar tudata összekapcsolódna és együtt leváltanák a Fideszt és a helyére valami normális kormányt alakítanának, hanem arra, hogy szerinted mi fog történni.
Maradjunk a realitásoknál. A fentebbi opció valószínűleg nem valósul meg.
Már járunk dolgozni.
És akkor mi van? Aki dolgozik, az nem ér rá pénzt keresni.
Szerintem nem valasztjak ujra
Habar a nyugdijasokat mar kezdik felvasarolni a 10e erzsiutalvannyal meg nyugdijemelessel de csak van annyi bennuk h nem hagyjak magukat megvenni es az orszag szamara hasznos es ertekelheto partra szavaz
Jobbik veszelyes ellenfel de felek toluk
De inkabb ok mint kocsogkolonia dzsidess
Én csak vissza akarok kérdezni:
Akik szerint mi süllyedünk, azok szerint hova süllyedünk? És miben süllyedünk? Mi lesz a vége a "süllyedésnek"? Egyszer csak eltűnünk a föld alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!