Fideszt mégis hogy lehet megbuktatni? Övék a médiafelület 90%-a, gyakorlatilag amit mondanak a szavazók 2/3-ának az az "igazság".
Jobbik mikor közel állt (2%-ra) a Fidesztől, beindult a gépezet, s a birkatömeg agyát átmosták, az addig imádott Jobbikról minden hazugságot találtak ki (b*uzi, náci, liberális, antiszemita, szélsőséges, Soros bérenc, migráns párti stb.), s el is hitte a birka tömeg, s a Jobbiknak már megint csak a kemény magja maradt meg.
Mégis hogy tudná bárki is leváltani a Fideszt? Övék minden szó ebben az országban (Tv, internet, rádió, plakát), amit mondanak, az az igazság mert lassan más véleményét hallani se lehet, csak átretusálva a Tv2-által.
Bárkinek is sikerülne az ami a Jobbiknak sikerült, hogy megközelítsék 2%-nyira a Fideszt, utána hogy tudná elérni hogy a hazugság gépezet a proletár birkatömegeket ne tántorítsa el?
LMP, DK, MSZP, EGYÜTT, ha nem húznák az időt, hanem megállapodnának és összefognának, akkor újra erősebb lehet az ellenzék, így le lehetne győzni a maffia, korrupt, cinikus, álkeresztény kormányt.
De ehhez nem csak ellenzéki erő kell, hanem a magyar embereké is, akik megemelnék a púzókájukat és elmennek szavazni a változásért.
De azzal, hogy a Fidesz minden ellenzékit meggyanúsít, elszámoltatna, lejártaja, ezzel csak lépéselőnyben lesz, ha továbbra is hagyjuk...
Akkor mégnagyobb bajok lesznek, ha maradnak és folytatják az ország lezüllesztését, rombolását, akkor lesz csak FIDESZ ÖNKÉNYURALOM, TOTÁLIS DIKTATÚRA!
És nem az "illegális bevándorlók" és a "terroristák" jelentenék a veszélyt, hanem a Fidesz-KDNP.
Mert már terror veszély van... FIDESZ TERROR!!!
2#.Milyen fizetések emelkednek? Hol élsz te?
Kérdezősködtem kereseteket illetően a környezetemben.Középfokú végzettséggel sokan voltak akik a 120 nettót igen jó fizetésnek tartják.
A minap kezembe kerültek régi bérpapírjaim.
2009-ben 100-110 ezer volt a nettóm!
?.?.?
ma 19:14
Erről beszéltem én is...
Mégis, nézd, hogy folyamatosan lepontoznak...
Ennyit a Fideszesekről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!