Kupa Mihály tényleg ledarált egy élő csirkét egy kormányülésen '92-ben?

válasza:??????
Nem szeretem Kupa Mihályt, de ezt még soha életemben nem hallottam.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Bige László régóta fidesz ellenes üzletember Márki Zay Pétert is támogatta amikor kampányolt és most azt hallottam hogy állítólag a Tisza pártot is támogatta a kampányban hogy váltsák le a fideszt? Bige László lesz az új Mészáros Lőrinc? Megfog gazdagodni az elkövetkező években?
Az összes felszólalt Sulyok miatt. Ha Magyarországon egy valóban autonóm, és függetlenül működő köztársasági elnök lenne, akkor a fideszt totál nem érdekelné, mert nem egy fidesz báb. Az eddigi fidesz köztársasági elnök bábok: Schmitt Pál (fidesz EP‑képviselő,...
Német, ismétlem NÉMET sajtónak adott interjút a lemondatásával kapcsolatban, amiben ekézte a magyar kormányt! Nem szégyelli magát az ilyen köztársasági elnök, aki a saját országára hoz szégyent?! Magyar médiával ezek szerint már szóba sem állt. Miniszterelnököt nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!