Rendőr minden hülyéből lehet. Nyugodtan vágj bele.
2010. júl. 17. 14:24
2/26 Voltaire válasza:
Ne menj rendőrnek. Tartsd magad többre annál.
2010. júl. 17. 14:29
3/26 anonim válasza:
Ha droid akarsz lenni aki a magyarokat veri, akkor hajrá.
2010. júl. 17. 14:38
4/26 anonim válasza:
ha rendőr akarsz lenni legyél. azokat meg nem értem akik leszólják a rendőröket. szerintetek mi lenne akármelyik országban rendőrség nélkül?
2010. júl. 17. 14:38
5/26 anonim válasza:
Ha kifejezetten hülye is vagy, akkor persze, menjél!
2010. júl. 17. 15:14
6/26 anonim válasza:
miért kell szidni a rendőröket? - ha valami baj van akkor ők az első akiknél segítséget kérsz. - rendőrnek is lenni kell valakinek, és ha te úgy érzed hogy jó rendőr lennél, vágj bele! - a rendőrnőkből a sok, soha nem elég :)
2010. júl. 17. 15:19
7/26 anonim válasza:
"Ha hülye vagy fiam, menj el rendőrnek!"
Ezt az orvos apám mondta mindig, ha rossz jegyet vittem haza a suliból. Megfogadtam a tanácsát, inkább tanultam. Nemrég védtem meg a második diplomámat. Így lettem rendőr helyett jogász. Szerintem ez egy változatosabb, érdekesebb munka, mint aktákat tologatni, vagy embereket b***ogatni az utakon. Rendőrként akkor is gondban lennék, mikor parancsot kapok arra, hogy verjem szét a többi magyar ember fejét, lőjek rájuk gumilövedékkel, stb. Hadbíróság ide vagy oda, de előbb lőnék az aljas politikai prosti parancsnokra, mint bármilyen magyar emberre. Azt hiszem nem lennék jó rendőr.
2010. júl. 17. 15:21
8/26 anonim válasza:
Persze aki rendőrnek áll az csak idióta lehet.
Az esetleg meg sem fordul a fejetekben, hogy vannak olyanok akik azért mennek rendőrnek mert nem akarnak munkanélküliek lenni?
2010. júl. 17. 18:06
9/26 anonim válasza:
Sztem a rendőri szakma inkább erőszakos hatalmaskodni dirigálni szerető embereknek való.
2010. júl. 17. 22:52
10/26 anonim válasza:
Persze, most hülye rendőr, aztán ha az utcán feléd megy egy 1000 fős Fradi tábor, akkor meg futi futi a "fogdmeg"-ek mögé. Ez így nem jó... Kedves kérdező: ha ez az álmod, váltsd valóra. Senki nem veheti el tőled az álmaid. Még pár rendőrellenes ember sem! Sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!