Mi történik akkor ha valaki gyanúsítottként nem megy el a tárgyalására?
Saját tapasztalat,két eset:egyik esetbe valahol Pécset voltam a leveleim meg Pestre jöttek ott igazoltattak,pécsett majdnem 2 napot töltöttm fogdán.Ha soroztaos a tárgyalás,és kihagysz egy idézést ezkb 3-4éve volt a maximális pénzbírságot szabták ki ami 50-70ezer volt(nem emlékszem a pontos öszegre)Ezt nem fizettem be átváltották letöltendő zabadságvesztésre 70valahánynapot kellet volna ülnőm.Tehát ha nem jelensz meg saját tapasztalat alapján:börtön,pénzbírság,elővezetés.Ilyenkor hasznos az alapos kimentő ok,minden esetbe telefonálj be közöld,hogy lázas vagy.Szerezz orvosi igazolást!
De minden esetbe telefonálj be a bírónak,lehet azt mondja nem gond most nincs is szükség..(ez is saját tapasztalat)
Semmiféle kimentő ok nincs pl:Nem kaptam meg a levelet,én nem tudtam...(Az én űgyem bűnszővetkezetbe elkövetett rabls,zsarolás,önbíráskodás volt ezért kaptam a plafon büntetés most nem tdom mennyi a büntetéi plafon akkor 50-70ezer volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!