Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Keresek munkát, és a védettség...

Keresek munkát, és a védettségivel kapcsolatban kérdezek, Mit tegyek? Fontos részletek a válaszadáshoz lentebb... Fontos válaszkérés,

Figyelt kérdés

Sürgősen kell meló, a 2.oltástól 6hó-ig lesz érvényes a védettségi...

Esetemben április 19-én jár le a védettségim (okt.19-én kaptam a másodikat)

- 4hónap után már lehet kérni a 3.at, ami nálam február 19-et jelent.

Szóljak a főnöknek, ahogy felvesznek, hogy szeretném kérni február 19 után nem sokkal a 3.oltást, és arra kérek nap(okat) szabinak,

VAGY

azt mondjam a főnöknek amikor felvesznek, hogy április 19 utánra vagy környékére kérem a szabadnapokat az oltásra?

Ha február 19 utánra kérem, akkor hamarabb túl volnék rajta, hamarabb megkönnyebbülnék.

Ha a február 19 utánra kérem, akkor nem mondja azt a főnök h most vett fel es egyből szabit kérek?

Ha nincs próbaidő alatt szabi, akkor ha bármit el kéne intéznem hivatalosan, nem mehetnék el??

A főnök ugye elenged az oltásra és ahhoz ad napokat és ugye nem lesz az h próbaidő alatt nem intézhetem el az oltást vagy bármit??

Ugye a főnök próbaidő alatt is ad szabadnapokat oltásra (nem biztos h megkapom amikor megyek) , vagy arra h bármi hivatalosat elintézzek?

Azért írom h napokat kérek a főnöktől, mert nem biztos, hogy egyből megkapom a szurit, amelyik nap odamegyek,

Az megoldás lenne, hogy munkaidő után megyek, vagy hétvégén, de mi van, ha nem érek oda zárásra az oltópontra, vagy hétvégén is dolgozom?

Írjatok, sos, köszi, nagyon izgulok...

Izgulok ezeken, adjatok tanácsot, köszi :)

Fontos nagyon, izgulok....

Nagyon köszönöm előre is, sokat segítenétek a tanácsokkal :)

#munka #oltás #szabadnap próbaidő
2022. jan. 13. 14:04
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Próbaidő alatt is van szabi. Foglalj időpontot, akkor max 1 nap . Én szabi nélkül oldtam meg amúgy.
2022. jan. 13. 14:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

foglalsz idpontot péntek délutánra és szombat-vasárnap otthon kihevered.

Vagy szabadon választható másik szabadnap előtt.

2022. jan. 13. 14:14
 3/10 A kérdező kommentje:

Vagy egyik szabadnap odamegyek az oltópontra, hátha megkapom időpont foglalás nélkül is, vasárnap is nyitva az oltópont (az elsőt is úgy kaptam) max adnak ott időpontot és azzal megyek a főnökhöz.

és akkor elenged ..

Ez így jó megoldás?

Jó túl lenni február 19 után, vagy várhatok áprilisig nyugodtan?

Írjatok köszi

2022. jan. 13. 14:20
 4/10 A kérdező kommentje:
Meddig várjak? Egyből szóljak ahogy felvesznek h febr. 19 után akarom vagy egyből szóljak h április 19 környékén akarom a szabadnapot az oltásra??
2022. jan. 13. 14:35
 5/10 A kérdező kommentje:
Mi van, ha szólok a főnöknek és alapbl nem enged el oltásra egy napra? Mi van, ha aznap amikor odamegyek az oltópontra, csak időpontot kapok, oltást nem még. Arra a főnök hogy reagál majd? Ilyeneken izgulok most, írjatok köszi a kérdéseimre mindre, köszi :)
2022. jan. 13. 14:39
 6/10 A kérdező kommentje:
Irjatok koszi sos fontos
2022. jan. 13. 14:48
 7/10 A kérdező kommentje:
Kerlek titeket
2022. jan. 13. 14:48
 8/10 kovpet ***** válasza:
100%
Kicsit túlparázod. Beszélj a háziorvosoddal akkor, vele tudtok egyeztetni.
2022. jan. 13. 14:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Hee?

Minek ehhez szabi?

Nem csak munkaidőben oltanak

2022. jan. 13. 19:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Mi nem világos azon, hogy ha már tudod a beosztásod, kérsz időpontot olyan nap végére, mikor másnap nincs meló?
2022. jan. 13. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!