Feljelenthetem a szomszéd hülegyereket, ha folyamatosan rasszista szövegű zenét hallgat?
Amit a legtöbbször szokott hallgatni az az Archívum "zenekartól" a "Brutális Támadás" és "Dalol a Nyilassereg"
http://www.youtube.com/watch?v=MCgRzZ8ddp4
http://www.youtube.com/watch?v=ffHrlzBFuS8&feature=related
Gond az is, hogy a csendháborítást nem szokta elkövetni, ezért emiatt nem szólhatok, viszont a zenék szövegvilága uszít a népirtásra és rasszista! Szüleivel már beszéltem, de nem tudnak tenni semmit, mert ha nincs otthon senki, akkor egyből hallgatni kezdi ezeket a förmedvényeket. Mit lehet ez ügyben tennem?
És ez még nem minden, mert hétvégente szoktak menni airsoftozni a környező erdei terepre, és mindig náluk van gyülekező. Nem elég a katonai kinézet, folyton a zsidók kiirtásáról meg a cigányok gyilkolásáról pofáznak ezek a hülyegyerekek! De arra vigyáznak hogy ne tudja őket senki feljelentei! Mégis mit tehetek ezek ellen?!
Engem is baromira idegesít, ha a szomszéd trágár "zenét" meg ilyen baromságokat hallgat. Attól mitől mélymagyar? Szerintem inkább elkeserítő...
Amúgy nem, nem tudsz vele mit kezdeni. Max ha csendháborítás szintjét eléri, ezenkívül semmit.
Nekem speciel a Védd magad c.szám jobban tetszik az Archívumtol.Kedves kis dal.
ja , az értem, és támogatom is hogy cigányellenes,
de a Zsidó t miért kell ??sose értettem hogy miért kell Zsidózni vagy bármilyen rossz szóval is illetni a Zsidókat.
Én örülnék ha zsidó családba születtem volna MERT:
gazdagok, okosak, az ÍQ szintjük jóval az átlag fölött van, értelmesek, tisztelik a másikat,
És ha zsidó lennék már nem itt lennék hanem tele lennék lóvéval, és egyetemre járnék, és szórakoznék, és boldog lennék, nem itt csöveznék magyarként hogy hónap jöna gázszámla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!