Nem lesz bajom, ha Old spice arcszeszt 600 forintért vásároltam?
Ma reggel az utcán leszólított egy roma nő, de egy csínos nőt képzeljetek el, éles illatú parfümmel befújva és kérdezte, hogy nem e veszek old spice arcszeszt, 500 ft. Vettem öt darabot, mert olyat is szoktam használni, én télen több mint kétezerért vettem egyet. Volt nála egy szatyorral. Most gyanítom, hogy lehet valakije a családban áruszállító és néha megcsapolják az árut, lehet elcsenték az áruból.
Ha esetleg piszkos a cucc és valami kamera felvette, hogy veszek tőle, valami orgazdaság miatt nem lesz bajom? Magamnak vettem saját használatra. Most minden ember, ha egy olcsó dolgot lát, talal valahol, amire szüksége is van, onnan veszi meg ahol a legolcsóbb.
Miért lenne,kellene tudnod honnan származik a cucc?
Ha nem tudtál róla hogy lopott akkor semmi bajod nem lehet belőle nem mondhatják,hogy orgazda vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!