A bolti tolvajoknak milyen büntetést lenne az ideális?
És mi a problemad ezzel?
Van ételosztas, vannak segélyszervezetek. Nem kell lopni.
20 év Szibéria Gulág.
De szigorúan külszíni munka vasútépítés vagy külszíni bányakifejtés kézi erővel, csákánnyal.
Egyébként én is elítélt vagyok bolti lopás miatt. Nyáron elloptam az interspárból 10 darab taft hajzselét 15.990 ft értékbe, lebuktam majd a biztonsági szobába önként előadtam a taftokat. Kár nem keletkezett így, de azért a rendőrök bilincsbe vittek el és 72 óráig fogdába akatrak tenni, hogy 72 órán belül döntsön a bíróság ítéletről, de hazaengedtek még aznap este. Így ma vot tárgyalás, amin elítélt a bíróság, vagyis nem, mert csak figyelmeztetést kaptam, azaz semmit.
Legalább rendes bíró volt, volt esze, hogy kár nem keletkezett, nem okoztam kárt a boltnak mert visszaadtam és ők vígan eladták utána hatalmas haszonnal, semmit nem okoztam a boltnak és úgy gondolta a bíró, hogy mivel végülis elloptam de visszaadtam, kár nem lett, engem sem büntet meg csak figyelmeztet. Valszeg mivel kár nem keletkezett és nekem valamit ki kellett szabnia, figyelmeztetett és lesz@rja az egészet, mert így ő, mármint a bíró is jól jár, mert tovább nincs vele, ezzel.az üggyel gondja.
*volt
Ja elnézést, hogy fentebb kétszer irtam ugyanazt, először nem küldte el, mert lassú volt a net és leírtam mégegyszer, de ezekszerint elküldte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!