Ha magándokihoz megyek, benyújthatom a számlát utána az OEP-nek, csak mert nincs kedvem 3 hónapot várni a szakrendelésre?
Figyelt kérdés
2022. okt. 24. 09:53
1/18 A kérdező kommentje:
A TB-t rendszeresen fizetem!
2022. okt. 24. 09:54
2/18 anonim válasza:
Benyújthatod, csak azt ne várd, hogy ki is fizessék.
3/18 anonim válasza:
Nekik meg nincs kedvük kifizetni...
4/18 anonim válasza:
nyugodtan, hiszen a vidámság és jókedv nagyon egészséges, tök jó, hogy gondoskodsz róla, hogy röhögjenek egyet
5/18 anonim válasza:
A TB-t azért fizeted, hogy állami helyen is ellássanak.
6/18 A kérdező kommentje:
Es nem mindegy az allamnak hogy hol kell fizetni (allaminal vagy magannal) a lenyeg hogy a beteg el legyen latva. Forintba ugyanannyiba kerul a ketto!
2022. okt. 24. 10:29
7/18 A kérdező kommentje:
Az OEP gondolom elkuldi az allamnak ha volt egy mutet, hogy mennyi a koltsege. Az allamnak ezt igyis ugyis ki kell fizetni. Arrol nem tehetek hogy nincs orvosuk, nem jo kedvembol megyek maganba, hanem mert nem fogok 3 honapig szenvedni a varolistan.
2022. okt. 24. 10:31
8/18 anonim válasza:
Az állam a befizetésedből az állami orvosokat fizeti, hogy általában legyen állami ellátás is, akinek nincs másra pénze, az is tudjon orvoshoz menni.
Amúgy nyilván arról beszélsz, amiről a tehetősebb réteg, aki tud magánorvoshoz járni általában, hogy miért fizetsz TB-t, ha nem kapsz érte semmit.
De végülis kapsz, mert ebből tartják fenn, a baleseti rendszert, kórházakat, ha hosszú kórházi kezelés kell, stb. szóval ez egy biztonsági háló, ha sürgős ellátás kell, vagy olyan, amit nem tudsz kifizetni, akkor is legyen ellátásod.
9/18 A kérdező kommentje:
Ennyi. Beadtam a felmondasomat. Matol feketen dolgozok! Rajtam ne eloskodjon az allam! Viszlat!
2022. okt. 24. 10:48
10/18 anonim válasza:
Eddig egy teszkós szatyorban éltél?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!