A prostitúció Magyarországon akor most legális? Létezik még mindig hogy büntetnek érte?
Most olvastam egy cikket hogy heves megyében megbuntettek egy prostit tiltott prostitúció miatt ?
Én 2 hetente járok azért is érdekel a téma.
csak az adofizetest és az orvosi papírok hiánya miatt büntetnek prostikat vagy most mi a bűn?
Kérdező!
Ha nem a türelmi zónában űzi valaki, akkor szabálysértés (tiltott kéjelgés).
Tehát csak törvényi feltételek mellett lehet legális.
Persze hogy legális.
Mi most honnan tudjuk mért büntették meg? Valamit csak elkövetett. Ha egy fogorvost megbüntetnek gyorshajtásért, abból azt szűröd le, hogy a fogorvoslás illegális?
De hol van türelmi zóna?
Én egyet se tudok.en netrol hívom fel a csajokat akinek van lakása ott csináljuk. De ott is felni és sutogni kell mert a lakók allergiások az ilyesmire.
Volt olyan nő hogy rendőrt hívtak rá és inkább vett egy külön telket és ott űzi az ipart
Vagy ha nincs lakása a prostiknak akor kimegyunk a kocsimban valami rétre. Ha ott meglátna a rendőr az is gondolom drága lenne .
A testvére adatait adta meg azért is indult ellene komolyabb eljárás develvileg sima prostitúció miatt is büntettek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!