Ezért hány évet lehet kapni?
Egy munkatársam a gyárban erős ópiátokat akart eladni nekem.
Zaldi vagy Zalid kezdetű volt (csak úgy láttam ahogy fogta a dobozt a kezében)
Az ópiumfüggő feleségének szokta szerezni úgy hogy felírják neki valami kitalált kínjára, aztán a férje meg ugyanazt a receptet valahogy kiváltja minden gyógyszertárban, végigjárva az összeset. Naponta 7-8 szemet szed a felesége (kérdeztem hogy mennyi kell hogy nagyon hasson) rengeteg Frontinnal meg Xanaxszal koktélba, de azt mondta hogy heti 8-10 dobozzal is tudna hozni mindig ha előrendelek.
Hány évet kapna a drogfüggő nő (úgy hogy van receptje, tized akkora adaghoz mint amit szed) és a díler férje ha ez kiderülne?
Azt is hallottam az egyik operátor sráctól hogy állítólag kórházban is volt a nő ópiáttúladagolással, erre a férfi oda is csempészett be neki cuccot, annyit hogy simán halálos lett volna egy átlag embernek, a nőci meg egy szál bugyiban táncikált a kórház folyosóján beállva, azt se tudta hogy hol van. De abból se lett semmi.
Nem vagyok rosszindulatú, de nagyon nagy gépekkel dolgozunk a gyárban és rettegek hogy az az ember ad valamelyik munkatársamnak a cuccból (nekem is akart eladni egy két dobozzal) és beállva vagy az egyiket darálja be egy gép vagy egy másik nyársal fel targoncával!
Azt mondta hogy ezért semennyit nem kaphat mert van receptje.
Én viszont rettegek bemenni így munkába, életveszélyben vagyunk, elég egy pici figyelmetlenség ennél a munkánál.
Fel lehet jelenteni név nélkül?
Semennyit, mert ebben az országban mindenki drogozik.
Azt pedig nem lehet megoldani, hogy a teljes lakosság börtönbe kerüljön.
Mondjuk nekem pont nem hiányoznátok.
"Nem hiányoznátok"
Kikérem magamnak, becsületes kétkezi munkás vagyok, nem iszok (csak ünnepnapokon 1 pezsgőt meg egy pálinkát vendégségben negyedévente egyszer), nem kártyázok, nem szedek drogokat és eltartom a családomat! Ne vegyél egy kalap alá azzal a féreggel!
Valahol, valaki, valamit kamuzik.
Receptet csak egyszer lehet kiváltani, hiába megy másik patikába.
Én kaptam morfin injekciót (vesekő), nem grasszáltam bugyiban, csak elmúlt a fájdalom és jól éreztem magam -kissé kábán, de lehet, hogy csak a korábbi erős, tartós fájdalomtól.
Máskor -műtét után- kaptam a kórházban egy kis üveg morfin származékot, egy-egy korty után annak is hasonló hatása volt. -Bőrátültetéshez, egy elég nagy felületet "gyalultak le" a combomról, ezt a fájdalmat kellett pár napig csillapítani.
6-hoz.
Ja igen. Ezek kórházi szerek, ilyet patikában nem kapsz.
Hadd tippeljek, csak nem a kecskeméti Merci? 😂 Mert akkor tudom hogy kiről van szó! De itt nem írnám le a nevét csak privátban! Én is kecskeméti vagyok, nem kis híre van a családnak a városban! Ezt még nem hallottam hogy árulja is a bogyóit, de a kórházban táncolós sztorit én is hallottam a drogos nőjéről, csak én úgy hogy melltartó is volt rajta, nem csak bugyi.
Ha valaki nem ismerné őket, az oldal nagy sztárja volt a lányuk, idegbeteg Dettike, amíg ki nem tiltották többször a rasszista, trágár, fenyegetőző kommentjei miatt. Itt az oldalon akart drogokat venni meg le akart lövetni minden kopót, meg mindent be akart tiltatni! 😂
Igen, a Merciben dolgozik és Detti a lánya, akkor te is ismered!
A nőci vérében elvileg annyi tramadol volt ami a halálos adagot súrolta! A max felírható mennyiség sokszorosát szedi, Rivotrillal meg Xanaxszal keverve!
De ez engem nem érdekel, csak hogy ne a gyárban adja el a sz@rjait mert halálfélelmem van azóta hogy valaki bekábulva kinyír.
Jaja, azt nekem is mesélte az egyik közös ismerősünk az egyik kórteremtársával hogy több drog volt a vérében állítólag a harmadik napon mint az elsőn mikor bevitték túladagolással!
Tuti fedezi ezt a családot valaki hogy a nő, a férfi és a lányuk is még szabadlábon van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!