Kínai rendőrség nálunk? Ezt hogy gondolták? Mégis mi alapján tesz egy másik ország belügyi szerve bármit is nálunk?
Ez senkinek se hajmeresztő?
Mégis a kínai rendőr milyen jogalappal jár el a magyar állampolgárokkal szemben?
Vagy tényleg arról van szó, hogy az itteni kínaiakat akarják csak ellenőrzés alatt tartani?
“ volt már ilyen?? hol, mikor?”
“ Ja igen volt már ilyen, itt voltak a ruszkik tankkal-ágyúval.”
Nálunk is voltak már többször külföldi rendőrök, sok mai napig rendszeres és fordítva is igaz. Ettől függetlenül egyáltalán nem értem én sem, hova és mi szükség erre.
Ez kölcsönös segítség. Amikor sok a turista, akkor a nyelvi akadályok megnehezítik az eljárást. Ez a turista szezonra érvényes nálunk.
Más országokban meg, ahol egész kínai negyedek léteznek, egyertelmű.
Itt egy csomóan összevissza zagyválnak, politikai beállítottságuk szerint.
És a következő lépés mi lesz, a Magyarlakoságnak megkell tanulni a Kínai nyelvet?
Kínaigyárak országszerte, kínai vendégmunkások, stb....
Ez így nagyon nem jó..
15
ez amolyan tipikus elterelő beszéd :)
ne vicceljünk már, azrt máshol is és itt is megbirkóztak azzal a rengeteg sok kínai turistával valahogy ...
mellesleg ha már együttműködés, akkor valamelyik kulturálisan közelebb álló országgal kellene hasonló cseremegállapodást kötni, pl Ausztriával. de nem, Viktoréknbak a kínaiak kellenek.
szerintem legtöbben nem fogták még fel, hogy ez mennyire abszurd. na majd lesznek itt emberi jogok, ha odáig jutunk, hog a kínai rendőr fog vallatni is, nem baj, ha a nyelvet se beszéli, végül is csak jól el kell verni a pácienst, aztán majd aláírja. egyszerűsítsük a rendőrségi eljárásokat amolyan magyar-kínai módra. horror na.
űde ha csak járőröznek, azt is hogy? volt már valaki Kínában és vezetett ott autót? na ugye ... enyhén más a közlekedési kultúra is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!