Ha a rendőrség kábítószer terjesztéssel gyanusít egy 18 éven alulit, milyen büntetést lehet érte kapni?

válasza:

válasza:puma nevű tablettát, de összesen 10 darab volt a birtokában és 18 éven felülinek adta anélkül hogy tudta volna, hogy ez a tabi illegális. ja és egyszeri alkalom volt
amúgy 14 éven felüli

válasza:"Btk. 282/A. §
(1) Aki kábítószert kínál, átad, forgalomba hoz, vagy azzal kereskedik, bűntettet követ el, és két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő."
A jelen eset a elkovetesi magatartasok kozzul az Atad minosul ennek amennyiben a szer a tiltott szerek listajan szerepel.
"Átad: Ingyenes vagy viszterhes magatartás. A kábítószernek más részére történő birtokba adását jelenti.:

válasza:

válasza:de illegális...amfetamin
úgy, hogy 3 hete lehallgatták a telefonját, és tudtak mindenről
egyébként én is néztem ezt a törvényt, de ez 18 éven felüliekre vonatkozik a Btk.-ban

válasza:Kapcsolódó kérdések:
tanuló vagyok keresetem nincs nem tudom mit tegyek mert nagy érvágás lenne ha befizetném
Az osztálytársaim iskola után rendszeresen, akaratom ellenére figyelnek/követnek, akár még az üzletbe is képesek utánam jönni, visszaélve azzal, hogy én egy kicsit visszahúzódóbb vagyok. Ez engem nagyon zavar, és nem lehet tudni, miért teszik ezt, lehet hogy hátsó...
Folyik ellenem egy szabálysértési eljárás, és ma kaptam egy értesítést arról hogy jött egy "Lefoglaló határozat". Ebben mi állhat benne? Holnap elmegyek érte csak kíváncsi vagyok hogy van e okom idegeskedni, vagy pedig megint csak valami maszlag.
A www.kevitukor.hu oldalon olvastam hogy a helyi rendőrség beépült a kábítószer kereskedelembe. Még egy lehallgatott hang anyag is fel van téve 2rendőr beszélgetéséről. És lefoglalták a pajzsszövetség számító gépeit. Nekem hihetetlen.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!