Ezzel az edzéstervvel lehet nyárra szépen kidolgozott felsőtest + kockahas?
Étrend: csirkehúst szoktam enni, rizzsel. Kb 2-3 óránként eszem, fél tállal, tehát sose eszem tele magam. Ha nem jön össze a csirkehús, akkor (tengeri) halat, rizzsel. Inni csak vizet szoktam és szörpöt (szamóca szörp), tehát semmi szénsavas.
Mozgás: hétköznap minden nap elmegyek futni, kb 3 km-t, változó terepen, megvan 30perc alatt. Hétfőn és kedden kondi, szerda pihenő, csütörtök-péntek kondi, hétvégén pihenő (úgy pihenő, hogy nem megyek konditerembe) és fekvőtámasz szombat-vasárnap kb 120-150 között. Biciklizés csak hétvégén, szombaton és vasárnap 5km-t.
Kondiban amiket csinálom: tricepsz, mellizom, bicepsz, hasizom, hátizom.
180 cm vagyok, 75kg. Sajnos a hasamon van kis felesleg, de már kezd az is lejjebb menni, hisz Januárban még 80kg voltam. Nyárra lehetséges, hogy kockahasam legyen, szépen kidolgozott felsőtesttel? (19 / F)
Annak h nyaron jol nezzen ki az ember az a titka hogy ősszel es telen se sz*rom le hogy hogy nezek ki. Nem tavasszal kell eszbekapni h jajj mi lesz a strandon , es elkezdeni minden nap edzeni mint az orult.
Vallat,Lábat mert nem edzed???
Hetvegen felesleges a fekvo ,ha hetkozbe rendesen edzel.
lehet fejlodni 2-3 honap alatt ,de csodakat ne varj.
GreenTea
Attól függ, hogy most mennyi zsír van rajtad. Ha kevés, akkor nyárra egész jó formába kerülhetsz.
Viszont egy kérdés: Hol a láb edzés?
GreenTea
Jót tesz ám azért neki egy kis súlyzós edzés. Van egy országúti kerékpáros haverom, ő is szokott guggolni offszezonba.
kajánál ha úgysem eszed tele magad, akkor arra figyelj, hogy a fehérje azért meglegyen, ráadásul bőven. mennyit is szoktak javasolni testépítésnél ~3g/testtömegkg /nap.
amúgy sima edzetsséghez jó amit írsz, de izomban jól fejlődni és fogyni nem lehet. ez a tested működéséből adódik. a hasad meg nyilván sokkal jobb lesz, amint kevesebb zsír lesz rajta.
jajj tegnap éjjel egy olyan lánnyal táncoltam, na neki jó hasa volt áááhh.. és még egyszr áhhh!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!