Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen mozgasformak vannak...

Milyen mozgasformak vannak meg? Aerobik, torna, plates, calanatiks, kadio, king box?

Figyelt kérdés
esetleg ti hallotatok valmi kevesbe ismert mas mozgasformarol??(lanyoknak)
2011. júl. 14. 20:17
 1/6 anonim ***** válasza:

king box? kadio?? O_O

na jó, nem kötekedni fogok..

harcművészetek és küzdősportok.

2011. júl. 14. 21:23
 2/6 A kérdező kommentje:
a "king" boxot nem tudtam hirtelen h írják:P beirtam gyorsan googlerba:P a kardiot meg csak elirtam:P....de tényleg milyen ilyen új sportok vannak?
2011. júl. 15. 20:57
 3/6 anonim ***** válasza:

írjak példákat is harcművészetekre ls küzdősportokra?

amúgy a harcművészetek mondjuk nem "új sportok" a többire írhatok párat ami jó mozgás.

2011. júl. 15. 21:07
 4/6 A kérdező kommentje:
lehetnek akar harmuveszetek is...arra gondolok amit le lehet tolteni videokat es itthon tudok ra majd tornazni
2011. júl. 17. 00:32
 5/6 anonim ***** válasza:

otthon az általam mlített dolgok legalább fele olyan jók lesznek mint egy edzésen. otthon a szobában nem fogsz teljes sebességgel mozogni (nem tudsz, ha nincs egy külön nagyobb szobátok. meg persze edzőpartner nélkül mire is mozdulnál gyorsan)

otthon futhatsz, 4 ütemű gykorlatot csinálhatsz, alap erősítéseket végezhetsz.. van egy "kedvenc" videósorozatom, amiben egy jó nő edz, (leginkább ezért "kedvenc") lehet jó lenne neked olyasmi. hmm.. megkeresem, hátha..

2011. júl. 17. 09:18
 6/6 anonim ***** válasza:

itt találsz videókat. kétségtelen hogy kemények, és meg lehet csinálni a videók alapján.

www.youtube.com/watch?v=COGUt94VrLI&feature=related

2011. júl. 17. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Aerob edzésnek szálkásításhoz futás vagy torna?

Futni szeretnék, de ezzel az a baj, hogy gyorsan felmegy a pulzusom ... És akkor ez már kardioba megy át ha jól tudom. Tronázást is kipróbáltam(ilyen Norbi update féle izét) na ennél nem megy magasra a pulzusom. Tudom elég tré dolog meg ilyen női izének tűnik, de ha...

Napi 20 perc torna (Bíró Ica has-fenék-comb) elég ahhoz, hogy formában tartsam magam?

feszes legyen a hasam-combom-fenekem és ne lógjon? (úgy csinálom, hogy sorban, naponta megcsinálok egyet a három közül):)

Kinek melyik otthoni fitness/torna stb videó vált be?

Nem fogyni, hanem alakot formálni szeretnék :D

Az jó dolog ha izomlázam van torna után?

utána olvastam és mindenfélét állítanak róla... kell addig edzeni hogy izomlázam legyen? az valóban azt jelenti hogy úgymond "több izmom lett?" mert azt is olvastam hogy az izomláz nem jó dolog. mit jelent konkrétan? 17/L

Milyen torna Dvd-t ajánlanátok?

Itthon vagyok kislányommal,szeretnék kicsit fogyni,de eljárni nincs időm itthonról.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!