Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők, ti hány tojást...

Testépítők, ti hány tojást esztek meg egy nap, hogy ne legyen magasa koleszterinetek?

Figyelt kérdés
Mert ha sokat eszik az ember a későbbiekben ez gondot okozhat. De akkor mennyi a napi ajánlott vagy hogy is van ez?:O
2012. nov. 2. 18:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Szerintem még 5-6 sárgája sem vinné el a koleszterin értéket, ez inkább genetika, de nem célszerű többet enni sárgájából, mint 3-4, maga a telített zsírbevitel miatt.

Én így eszem: 2 sárgája+ 8-10 fehérje.

2012. nov. 2. 18:59
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:

Ha vacsira megy a tojás: 6fehérje,3sárgája

ha edzés után:csak 5 fehérje

2012. nov. 2. 19:13
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
0 tojást eszem, valamelyik részétől (sárga vagy fehér) azt hiszem, fingok is.
2012. nov. 2. 19:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 NagyonGonosz ***** válasza:
Csak a fehérjéből esznek sokat, ez a nagy titok.
2012. nov. 2. 21:23
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:

régen napi 10 volt és rántottaként kolbásszal sonkával zöldséggel egy v két evésre le is ment

de van ettől dúrvább is haverom régebben olimpiaia kerettag bírkozó volt most akkora mint egy grizlimedve és azt mondja h nem koxol hanem naponta 30 tojást eszik meg és erőben is ott van olyan igazi paraszterő is szorult bele a gyúráson kívül amúgy a tojás alegteljesebb legjobban felszívódó fehérjeforrás ami komplex formában fogyasztható és most nem a porokat értem ezalatt.hanem teljes értékű ennivalót.

2012. nov. 2. 21:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
Fred Kern 15 évan át napi 25-30 tojást evett. A vizsgálatok szerint a koleszterinszintje tök normális volt, mivel a szervezet a koleszterinnek csak a 18%-át szívta fel. Állítólag heti 6 vagy még több tojás nem emeli a sztórk kockázatát. A tojás sárgáját nyersen kellene fogyasztanunk, így a tápanyagok tápértéke nem csökkenne.
2012. nov. 3. 06:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:

utolsó, ez nem így van. Pont, hogy nyersen a fele sem szívódik fel és még kockáztatsz egy szalmonella fertőzést is. Arról meg ne is beszéljek, hogy a nyers tojásban lévő avidin enzim megköti a biotint (h-vitamin) így még vitaminhiányt is okoz.

Miért csökkenne főzéssel a tápanyag??? Pont, hogy azzal teszed felhasználhatóvá. A húsban sem csökken a fehérjetartalom sütéssel és főzéssel. A tojásban is megmaradnak. Szóval gondold át az előző kommentedet!

2012. nov. 3. 07:06
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
Montez privátban lebeszélve.
2012. nov. 3. 10:00
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
igen.:)
2012. nov. 3. 10:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim válasza:
Ki az a barom aki kitalálta ezt a koleszterin baromságot? Lehet lepontozni, de ez hülyeség! A koleszterinnek semmi köze nincs a szív és érrendszeri betegséghez, ezt már többször is bebizonyították!
2012. nov. 17. 17:38
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!