Futással és egészséges étkezéssel mennyi idő alatt fogyhatok le?
Figyelt kérdés
17éves 168cm és 59 kg vagyok és szeretnék kg 5kgot fogyni...ha minden másnap futok 45percet és mellette egészségesen étkezem : zöldség csirkemell gyümölcs reggelire egy teljeskiörlésű zsemle..akkor mennyi idő alatt érhetem el a célom? Meg persze nem csak a kilók ha nem a formálódás is mennyi idő alatt fog meglátszani?2013. jan. 7. 16:47
1/3 anonim válasza:
Itt csak én vagyok olyan szar, hogy nekem edzenem kell mire elérem a minden másnap futok 45 percet kategóriát, itt mindenki ilyen fitt?
2/3 anonim válasza:
szerintem nem nagyon kéne fogynod, illetve nem futnod kellene csak, hanem kondi terembe járnod, persze szakértővel egyeztetve
3/3 anonim válasza:
Én mikor csak futás és diéta kombót toltam, akkor 3 hónap alatt fogytam 9 kilót. De én nem tudtam 45 percet futni, örültem egyhuzamban a 20-nak. (Fokozatosan edzettem, eleinte 12 percet se tudtam egyben lefutni..) Bicaj jobb téma volt, heti egyszer bicajoztam másfél órát kinn a szabadban, és kb. 2-3 alkalommal jutottam ki futni, röpke 20 perceket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!