Lehetek-e még profi táncos? 3 évet táncoltam eddig, egyet óvodában, egyet harmadik osztályban, egyet pedig idén. Most megyek gimnáziumba. Ha most komolyan folytatom, és minden nap eddzek, akkor válhat-e belőlem hozzá értő profi?
Figyelt kérdés
Egyébként a tánc mellet folyamatosan úsztam, de azt tavaly abbahagytam.2013. júl. 12. 20:09
1/5 anonim válasza:
Én már hét éve folyamatosan táncolok, és még mindig nem vagyok profi. Most ugortam egy nagyot, profi csoportba kerültem (:DDD). Már majdnem feladtam mert a kemény munkának nem volt eredménye, de végül szinte mindenkit lehagytam a csoportból. Madács musical tánciskolába járok az az egyik legjobb.
Ha komolyan gondolod akkor talán lehetséges. De akkor minden nap nyújtani és erősíteni kell. Ja és lécci üzibe hány éves vagy?
2/5 anonim válasza:
Milyen táncot táncoltál 3 évig és hány éves vagy?
3/5 A kérdező kommentje:
Klasszikus balett, jazz-balett és modern, mindet eg-egy évig. 14 éves vagyok.
2013. júl. 22. 10:16
4/5 anonim válasza:
énis ugyanezeket csináltam:)) hát amugy 14 évesen m
ár nem olyan etgyszerű meert fiatalabb korban lehet menni profi tánciskolába..de figyelj ha nagyon akarsz valamit:) énis szeretnék komolyabban táncolni de sajnos 16 éves vagyok már:(
5/5 anonim válasza:
lehetsz profi, csak mondjuk nem balerina, hanem modern-, vagy kortárs táncos. ismerek olyan profi kortárs táncost aki 19 évesen kezdte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!