Főoldal Belépés/Regisztráció Egy véletlen kérdés Facebook

Kategória: Sport, mozgás > Egyéb kérdések

A kérdés

16 eves, sovany lany vagyok. Izmosodni szeretnek, fitt lenni. Letoltottem Czanik Balázs: Capoeira aerobik videojat. Ettol lefogyok megjobban vagy esetleg csak fitten tart es az izmaimat erositi? Vagy valami mas otlet?

2008-08-20 14:39  Privát üzenet  Tetszik 

A válaszok
Nekem sokan ajánlották a capoeirát, de az aerobic változata sem rossz, és mivel aerobic, táncos sport ezért fogyaszt. Az egyes dvdt sokáig csináltam, nekem bevált, de neked inkább vlm erősítő gyakorlatok kellenének.

A válaszíró 87%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/5Időpont 2008-08-20 14:45 Privát üzenet
Eliveleg hízni ugyanúgy kell mint fogyni. (nagyvonalakban persze) szóval sok mozgás és egészséges táplálkozás és akkor beáll a súlyod. Én így tudom. Az biztos hogyha eszel rendesen és építesz izmot akkor nehezebb leszel. Amúgy honnét töltötted le? Nekem is kéne. :$ :)

A válaszíró 85%-ban hasznos válaszokat ad.
# 2/5Időpont 2008-08-20 17:21 Privát üzenet
Szia!
Testépítés a leggyorsabb módszer,mellyel izmosodhatsz (kis súlyokkal szálkás izmokat érhetsz,nőknél esztétikusabb, amíg nehezebb súlyokat férfiak alkalmazzák a látványos fejlődéshez =) ).
Én pl. évek óta úszok,az is nagyon hatásos,nincs okom panaszra ;)

A válaszíró 88%-ban hasznos válaszokat ad.
# 3/5Időpont 2008-08-20 22:54 Privát üzenet
A kérdező kommentje:

Koszi a valaszokat.A videot egy torrent oldalrol toltottem le: cinemastore.hu.

# 4/5Időpont 2008-08-21 11:30 Privát üzenet
Esetleg nézz be hozzánk egy normál capoeira edzésre. Ha rendszeresen csinálod fitten tart... tapasztalatból mondom! ;-)

Itt megtalálod az edzéseink helyszíneit és időpontjait:

http://capoeiraoktatas.hu/hu/edzesek

# 5/5Időpont 2011-04-19 19:02 Privát üzenet

Értesítsünk róla, ha új válasz érkezik? Válasz küldése

Kapcsolódó kérdések
15 éves fiú vagyok szeretnék izmosodni.171 centi vagyok 62 kilo. Alapbol izmos vagyok egy a baj hogy 2 éve kb felhiztam vagy 8-10 kilot, igy a háj eltakarja. Szerintetek a lenti..
Miért nem lehet vékonyan izmosodni?
Szeretnék izmosodni. Előtte fogyjak le, és csak azután, , , izmosodjak", vagy lehet egyszerre a kettőt is? Melyiknek van több értelme?
Anabolic+kreatin. Szerintetek? Gyorsan akarok erősödni-izmosodni, tanácsot tudtok adni?
Csak húzódzkodásoktól meg lehet erősödni illetve izmosodni?
Mi a véleményetek a Tai-bo-ról? Mennyire lehet vele izmosodni?

Kérdések a Sport, mozgás rovatbólKérdések az Egyéb kérdések rovatból

Minden jog fenntartva © 2012, www.gyakorikerdesek.hu | Használati útmutató | Sitemap | Médiaajánlat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelmi szabályok | Kapcsolat: info (kukac) gyakorikerdesek.hu